Hospital de Sabadell

Presentació

El Servei Català de la Salut, en el marc del programa de Desenvolupament i implantació del model d’atenció a les malalties minoritàries a Catalunya, ha designat al Parc Taulí com a centre expert de la "Xarxa d'Unitats d'Expertesa Clínica en Trastorns Cognitius Conductuals de Base Genètica en Edat Pediàtrica" (XUEC) essent, el Parc Taulí, el principal coordinador en el procés d'atenció a les Anomalies dels Cormosomes Sexuals.

La Corporació Sanitària Parc Taulí és un Centre de Referència amb àmplia experiència en el diagnòstic genètic i el maneig clínic de pacients amb síndrome de Prader-Willi (SPW). Des de 1997, un equip multidisciplinar compost per Genetistes, Pediatres, Endocrinòlegs, Nutricionistes, Psiquiatres, Neuropsicòlegs, Ortopedes, Digestòlegs, Ginecòlegs i Pneumòlegs està vetllant pel tractament clínic i el benestar d’aquests pacients.

L’equip va ser premiat per la seva trajectòria al febrer 2015 per la Comissió Gestora de la 8ª Edició del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries a Catalunya sota l’auspici de FEDER (Federación Española de EnfermedadesRaras), Plataforma Malalties Minoritàries UAB i FECAMM (Federació Catalana de Malalties Minoritàries) i és centre pioner a Espanya en el tractament amb GH en pacients adults amb la síndrome de Prader-Willi.

* Res del que hi ha publicat en aquest web té per finalitat ser emprat per al diagnòstic ni per al tractament mèdic. Tot i que repassem amb cura els nostres continguts, no podem garantir ni responsabilitzar-nos de l'exactitud mèdica de tots els documents publicats, ni tampoc podem assumir cap responsabilitat pel contingut dels llocs web enllaçats des del nostre.