Acreditació gratuïta!

 
 
Fira de Barcelona

16-18 OCTUBRE 2018
RECINTE MONTJUÏC

 

HEALTHIO 2018

 
 

L'únic esdeveniment que reuneix a ciutadans, pacients, innovacions mèdiques, professionals i empreses del sector salut.

HEALTHIO ofereix una nova oportunitat per a l'empoderament del pacient i del proveïdor sanitari amb el principal objectiu de millorar el resultat del pacient o ciutadà a través de diverses innovacions que ajudin a resoldre els reptes sanitaris d'avui i de demà.

A HEALTHIO tindràs l'oportunitat d'experimentar amb les innovacions de tres grans àrees que abasten el cicle de la vida: El Benestar, la Medicina personalitzada, les Malalties cròniques i l'Envelliment.

Volem comptar amb tu per la nostra segona edició!

Acredita't gratuitament amb aquest codi:

EL TEU CODI: 19B4BC4A
 

HEALTHIO ITINERARIS I ÀGORES:

Pots descobrir pel teu compte les innovacions en salut que presenten les empreses i institucions que participen en els Itineraris o bé pots sumar-te a les visites guiades que tindran lloc cada 15 minuts.

HEALTHIO BLOG:

Al nostre blog podràs consultar les últimes novetats de HEALTHIO 2018, amb actualitzacions setmanals sobre les nostres Àgores, Itineraris, Participants... Segueix-nos!

 
 
 
16 - 18 OCTUBRE

HEALTHIO & IN(3D)USTRY From Needs to Solutions

HEALTHIO & IN(3D)USTRY From Needs to Solutions es celebraran de forma conjunta per primera vegada del 16 al 18 de Octubre a Barcelona.

La tecnologia d'impressió 3D està canviant els processos i solucions de l'atenció mèdica, el que permet avançar cap a una millor medicina personalitzada.

T'ho perdràs?

 

${p_slot_cierre}

Ver el e-mail en el navegador