El Parc Taulí renova dues habitacions per a pacients oncològics de la planta de Pediatria gràcies a les aportacions solidàries de diverses empreses i entitats

Imatge d'una habitació de pediatria

El Parc Taulí agraeix les aportacions de La Fundació “la Caixa”, la Unió Esportiva Sabadellenca, Báilale a la Vida, Baricentro i el Club de Pàdel Santa Eugènia de Berga. A la planta de Pediatria també s’estan substituint les finestres de totes les habitacions per millorar les condicions d’aïllament tèrmic i acústic.

La planta d’hospitalització del Servei de Pediatria del Parc Taulí estrena, aquests dies, dues habitacions que s’han renovat íntegrament amb l’objectiu d’oferir unes millors condicions de confort, especialment per als pacients oncològics amb ingressos de llarga durada.

Les reformes han estat possible gràcies a les aportacions de diverses empreses i entitats: la Fundació “la Caixa”, l’Associació Báilale a la Vida, la Unió Esportiva Sabadellenca, el Centre Comercial Baricentro i el Club de Pàdel Santa Eugènia de Berga, algunes de les quals han recaptat els diners amb l’organització de diferents activitats adreçades a la ciutadania.

La reforma d’aquestes dues habitacions ha consistit en la renovació i adaptació del bany – inclosa la porta d’accés -, el canvi de les finestres, la pintura de sostres i parets, la instal·lació de llums regulables i la renovació de tot el mobiliari, inclosa una taula d’estudi i un sofà i butaca molt més còmodes que els actuals. Amb tot això, aquestes dues habitacions s’han reconvertit en espais més amables, confortables i acollidors per als infants i per a les famílies que han de fer estades hospitalàries més llargues.

Les obres han tingut un cost total de 32.500 euros – dels quals 29.000 euros han estat aportats per les esmentades entitats - i la resta per la pròpia Corporació. Fa pocs dies, un grup de representants de les entitats que han fet les aportacions van fer una visita a la planta de Pediatria, on van poder veure personalment els resultats de la inversió realitzada amb els diners aportats.

Finestres noves a tota la planta de Pediatria

De manera paral·lela, fa poques setmanes també s’ha iniciat a la mateixa planta d’Hospitalització de Pediatria les obres de substitució de les finestres de totes les habitacions, la qual cosa millorarà notablement les condicions d’aïllament tèrmic i acústic.

Aquesta, però, és la primera fase d’una reforma integral de la planta de Pediatria, en el projecte de la qual s’hi està treballant, i que té com a objectiu transformar totes les àrees d’atenció pediàtrica en espais més acollidors i alegres.

A la planta d’hospitalització del Servei de Pediatria del Parc Taulí hi ha, actualment 38 llits que, al llarg de 2016 van registrar uns 1.100 ingressos d’infants i joves d’entre els 0 i els 18 anys.
 


Un moment de la visita dels membres de la Unió Esportiva Sabadellenca. Foto: C. Díaz

 

Deixa els teus comentaris

Publicar comentari com convidat

0 / 500 Restricció de caracters
El teu text ha de tenir entre 1-500 caracters