La cursa solidària “Sabadell Corre pels Nens” destina 22.380 € a benefici dels infants amb malalties minoritàries del Parc Taulí

Els organitzadors han agraït avui, en roda de premsa, la gran resposta solidària de la ciutadania en aquesta iniciativa.

Sabadell Corre pels Nens, l’Associació Báilale a la Vida, el Club Natació Sabadell (CNS) i la Joventut Atlètica de Sabadell (JAS), han presentat avui, en roda de premsa, la recaptació obtinguda a la II Cursa Solidària “Sabadell Corre pels Nens” i la gran festa infantil, que va tenir lloc el passat 28 de maig a Sabadell, amb la participació de la Corporació Sanitària Parc Taulí (CSPT) i l’Ajuntament de Sabadell. Han estat, exactament, 22.379,64 € destinats als infants amb malalties minoritàries.

Tots els organitzadors han agraït els suport i la solidaritat dels patrocinadors, entitats, voluntaris i de la ciutadania de Sabadell, per fer possible l’èxit d’aquest esdeveniment. Més de 4.200 inscrits van col·laborar a fer realitat aquesta iniciativa.

La ciutat de Sabadell va batre el seu rècord històric de participants en una cursa que va aplegar, en el seu conjunt, més de 5.000 persones.

Els beneficis obtinguts per l’organització de la cursa i la gran festa infantil es destinaran al projecte “Dóna’ls veu”, de suport a l’atenció a infants amb malalties minoritàries del Servei de Pediatria del Parc Taulí.

La doctora Montserrat Bosque, del Servei de Pediatria del Parc Taulí, ha explicat que amb els beneficis obtinguts es reforçarà l’atenció als infants amb malalties minoritàries amb l’ampliació de les hores de logopèdia, teràpia familiar i suport psicològic, treball social i fisioteràpia. Es podran oferir 12 hores setmanals d’assistència.

El president del Parc Taulí, Modesto Custodio ha agraït a organitzadors, entitats i ciutadans “el compromís col·lectiu i el gran esperit de col·laboració a nivell de ciutat a benefici de la població, dels nens i de les seves famílies”.

Toni Valverde, l’impulsor de la cursa, s’ha mostrat satisfet i emocionat pels resultats obtinguts. “Em porto moltíssim d’aquest projecte: una gran causa, una gran assistència i una gran recaptació i, sobretot, l’esforç de les famílies amb infants malalts”, ha explicat Valverde, qui també ha manifestat que ja està pensant en la propera edició. De la mateixa manera, Maite Fruitós, de ‘Báilale a la Vida, ha exposat la seva gratitud a tots els que han col·laborat en la cursa. “Han sigut mesos de molt treball, amb molta gent participant que han posat el cor, que ens han seguit i que s’han implicat al màxim”.

Per la seva part, el regidor de Salut de l’Ajuntament de Sabadell, Ramon Vidal, ha mostrat la disposició de l’Ajuntament en continuar donant suport a aquestes iniciatives.

En el decurs de la roda de premsa, s'ha pogut veure un vídeo amb algunes de les imatges que ens va deixar la gran jornada esportiva i solidària del 28 de maig.

Deixa els teus comentaris

Publicar comentari com convidat

0 / 500 Restricció de caracters
El teu text ha de tenir entre 1-500 caracters