Avís legal

Informació general

En compliment del que estableix la llei 34/2002, d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la informació i Comerç electrònic, us comuniquem que el present blog és propietat de la Corporació Sanitària Parc Taulí, format per:

  • Corporació Sanitària Parc Tauli. Amb CIF Q5850005I. Ubicat a: Parc del Taulí 1, 08208 Sabadell (Barcelona).
  • UDIAT Centre Diagnòstic. Amb CIF A61891156. Ubicat a: Parc del Taulí 1, 08208 Sabadell (Barcelona).
  • Sabadell Gent Gran Centre de Serveis. Amb CIF A61838744. Ubicat a: Ronda Collsalarca 217-219, 08207 Sabadell (Barcelona).
  • Fundació Parc Taulí. Amb CIF G60331238. Ubicat a: Parc del Taulí 1, 08208 Sabadell (Barcelona).

Podeu contactar amb nosaltres en persona o bé pels canals que disposem en el següent enllaç.

Autoria

Els blogs del Parc Taulí s’editen i es gestionen amb el suport tècnic del Comitè de Responsables Intranet i Web (CRIW). El CRIW és l’encarregat del desenvolupament de les plataformes Intranet i Web de la Corporació Sanitària Parc Taulí. En el cas concret dels blogs, defineix i elabora el seu disseny, tant en l’àmbit estètic com estructural, i actua com a consell assessor en l’elaboració dels continguts, apuntant-hi possibles millores i donant-hi indicacions que facilitin la bona comprensió dels textos.

Composició del CRIW

  • Sandra Àlvaro Brioa. Responsable. Gabinet de Comunicació. Corporació Sanitària Parc Taulí.
  • Anna Pascual Roca. Coordinació tècnica. Centre de Serveis Informàtics. Corporació Sanitària Parc Taulí.
  • Cèlia Figueras Horcas. Coordinació de continguts. Corporació Sanitària Parc Taulí.
  • Marta Fernández Fernández. Desenvolupament tècnic. Gabinet de Comunicació. Corporació Sanitària Parc Taulí.
  • Roger Sales López. Disseny i multimèdia. Fundació Parc Taulí.
  • Nacho Gordon Velasco. Anàlisi i desenvolupament tècnic. Centre de Serveis Informàtics. Corporació Sanitària Parc Taulí.

Finançament i publicitat

La Corporació Sanitària Parc Taulí, entitat pública depenent del Servei Català de la Salut (CatSalut), elabora i gestiona els blogs institucionals únicament amb els seus recursos humans propis. Els blogs no disposen ni reben finançament extern de cap tipus i tampoc contenen publicitat.

Privacitat: protecció de dades de caràcter personal

En compliment del que estableix la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal us informem que les dades personals que ens faciliteu en subscriure-us a als blogs, passen a formar part d’un fitxer de dades personals, amb l’única finalitat d’oferir-vos de forma adequada els serveis sol·licitats. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les vostres dades utilitzant els enllaços facilitats al peu dels butlletins que s’enviaran al vostre correu electrònic, o mitjançant escrit, annexant fotocòpia del DNI, adreçat a l’administrador d’aquell blog.

Les adreces electròniques dels professionals que apareixen en els blogs es difonen per facilitar la comunicació entre professionals i amb els ciutadans. En cap cas podran ser emprades per a la difusió de publicitat en qualsevol dels seus formats.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts i elements gràfics dels blogs formen part de la Corporació Sanitària Parc Taulí o de terceres persones físiques o jurídiques que han autoritzat el seu ús, i queden protegits per la legislació espanyola sobre propietat intel·lectual i industrial espanyola. Quant als elements gràfics corresponents a les icones que acompanyen el text, l’autoria correspon a Freepik i s’han descarregat del web Flaticon, llicenciats per CC BY 3.0.

Autoritzem la reproducció total o parcial dels continguts dels blogs, sempre que s’esmenti expressament el seu origen. La Corporació Sanitària Parc Taulí es reserva el dret de modificar els termes i les condicions establerts en aquest document.

Enllaços a altres pàgines web

La Corporació Sanitària Parc Taulí facilita, en els blogs, enllaços a llocs web d’altres societats i associacions, però no subscriu ni es responsabilitza obligatòriament dels continguts d’aquestes pàgines. La finalitat de publicar accessos a aquestes pàgines és sempre informativa i en cap cas assistencial.

Política de galetes (cookies)

Què són les galetes?

Són petits arxius que algunes plataformes, com els webs, poden instal·lar al seu ordinador, telèfon intel·ligent, tauleta o televisió connectada. Les seves funcions poden ser diverses: emmagatzemar les seves preferències de navegació o recollir informació estadística, entre d’altres. De vegades, les galetes s’utilitzen per emmagatzemar informació bàsica sobre els hàbits de navegació de l’usuari o del seu equip, fins arribar al punt de poder reconèixer-lo.

Quin ús fem de les galetes?

Navegar per aquest portal suposa que es poden instal·lar els següents tipus de galetes:

  • Galetes de millora del rendiment: Aquest tipus de galetes conserva les vostres preferències per certes eines o serveis, estalviant-vos haver de configurar-los de nou cada vegada que torneu a visitar el nostre portal i, en determinats casos, poder ser aportades per tercers. Alguns exemples són: nom d’usuari, idioma del lloc o preferències d’ordenació d’articles.
  • Galetes d’anàlisi estadístic: Són les que permeten quantificar el nombre de visitants i analitzar estadísticament l’ús que fan dels nostres serveis. Gràcies a elles, podem estudiar la navegació pel nostre blog i millorar l’oferta dels serveis que oferim.
  • Galetes de geolocalització: Aquestes galetes són utilitzades per programes que intenten localitzar geogràficament la situació de l’ordinador, telèfon intel·ligent, tauleta o televisió connectada, de forma que sota el més absolut anonimat, es puguin oferir continguts i serveis més adequats.
  • Altres galetes de tercers: Algunes de les nostres pàgines poden instal·lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar el servei que aquests ofereixen. Un exemple d’aquest ús podrien ser els enllaços a xarxes socials que permeten compartir els nostres continguts.

Modificació de les preferències de les galetes

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador d’Internet. En cas que les bloquegeu, és possible que certs serveis que requereixen el seu ús no estiguin disponibles.

A continuació us oferim enllaços en els quals trobareu informació sobre com podeu activar les vostres preferències en els principals navegadors: