Hospital de Sabadell

Foto de l'equip del Servei de l'Aparell Digestiu

Qui som

Facultatius

Jordi Gratacós Masmitjà  - Director del Servei de Reumatologia

Director del Servei. Doctor en Medicina. Professor Associat UAB. Especialista en l’àrea de mecanismes d'inflamació en les malalties reumàtiques i de forma molt especial en les espondilartritis. Publicacions científiques i capítols de llibres en diferents àrees de la Reumatologia. Post Doctoral Research fellow Mayo Clinic. Master Clinical Research Mayo Clinic Mn USA. Coordinador grup recerca HPT I3PT "inflamació articular, metabolisme òssi i malalties autoimmunes sistèmiques. Coordinador grup GRESSER (Grup Espanyol d'Estudi Espondilartritis) i Unitats Multidisciplinar maneig artritis psoriàsica. Assessor cientìfic de Acció Psoriasi i CEADE, i membre de l’actual Junta de la Societat Espanyola de Reumatologia (SER).

Joan Calvet Fontova

Reumatòleg expert en l’àrea de les malalties sistèmiques i autoimmunes. Domini de l’ecografia musculoesquelètica i capil·laroscòpia. Publicacions relacionades amb diferents aspectes de l’especialitat. Coordinador d’assaigs clínics.

Enrique Casado Burgos

Reumatòleg expert en l’àrea de les malalties òssies metabòliques. Participació com a ponent en múltiples congressos i simpòsiums de l’especialitat. Publicacions relacionades amb diferents aspectes de l’especialitat principalment malaltia metabòlica òssia. Domini de l’ecografia musculoesquelètica i estadística

Carlos Galisteo Lencastre de Veiga

Reumatòleg expert en l’àrea de dolor, reumatismes de parts toves i infiltracions. Publicacions relacionades amb diferents aspectes de l’especialitat.

María García Manrique de Lara

Reumatòloga experta en l’àrea de l’artritis reumatoide. Publicacions relacionades amb diferents aspectes de l’especialitat. Domini de la tècnica de l’ecografia. Coordinadora d’assaigs clínics.

Antoni D. Gómez Centeno

Reumatòleg expert en l’àrea de l’artritis reumatoide. Participació com a ponent en múltiples congressos i simpòsiums de l’especialitat. Coeditor de la revista Reumatología Clínica. Publicacions relacionades amb diferents aspectes de l’especialitat. Domini de l’ecografia musculoesquelètica, informàtica en general i estadística.

Eduard Graell Martín

Doctor en Medicina. Reumatòleg expert en l’àrea de l’artritis reumatoide. Publicacions relacionades principalment amb aquesta malaltia. Domini de l’ecografia musculoesquelètica.

Jordi Gratacòs Masmitja

Doctor en Medicina. Coordinador d'investigació del Servei. Especialista en l’àrea d’espondiloartropaties. Coordinador del Grupo Español para el Estudio de las Espondiloartritis de la SER (GRESSER), del 2009 al 2012. Participació com a ponent en múltiples congressos i simpòsiums. Múltiples publicacions científiques en l’àrea de la Reumatologia, principalment del camp de les espondiloartropaties. Docent de l’assignatura de Reumatologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Expert en estadística. Editor en cap de la revista Reumatología Clínica (anys 2010-2011).

Mireia Moreno Martínez-Losa

Reumatòloga experta en l’àrea de malalties autoimmunes sistèmiques i en espondiloartropaties. Participació com a ponent en simpòsiums de l’especialitat. Publicacions relacionades amb diferents aspectes de l’especialitat. Secretària del grup nacional GRESSER, del 2009 al 2012. Domini de l’ecografia i capil·laroscòpia.

Noemí Maria Navarro Ricos

Reumatòloga experta en l’àrea d’artrosis i infiltracions. Publicacions relacionades amb diferents aspectes de l’especialitat.

Cristóbal Orellana Garrido

Reumatòleg expert en l’àrea de l’artrosi i malalties afins. Participació com a ponent en simpòsiums específics. Publicacions relacionades amb diferents aspectes de l’especialitat i principalment l’artrosi. Domini de l’ecografia musculoesquelètica.


Professionals residents en formació

Silvia Garcia Cirera

Menna Rusiñol Gonzalez

 

Gestora de dades clíniques / Assaigs clínics

Lorena Blanco Rojas

Llicenciada en Psicologia per la UB i Doctora en Psiquiatria per la UAB al 2015. Des de desembre de 2013 desenvolupa tasques de coordinació d'assaigs clínics i gestió de dades clíniques al Servei de Reumatologia.

Enllaços d'interès