Hospital de Sabadell

Simulador de cricotirotomia

A Simulació Parc Taulí hem creat un model de simulació de cricotirotomia imprès en 3D en una estreta col·laboració amb l’equip del Laboratori de Planificació Quirúrgica 3D del Parc Taulí.

És un projecte basat en diferents projectes de la comunitat internacional, amb llicència Creative Common i millorat en fidelitat anatòmica gràcies al consens dels nostres professionals de l’Àrea de Crítics i de l'Àrea prehospitalària.

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre el projecte i el seu funcionament us podeu posar en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El dispositiu està disponible per a la impressió. Si en voleu una còpia podeu posar-vos en contacte amb Laboratori de Planificació Quirúrgica 3D mitjançant l’adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el vostre interès en adquirir el simulador i ells es posaran en contacte amb vosaltres per donar-vos instruccions al respecte.