Uneix-te a la lluita 3D!

La impressió 3D de peces d'ús sanitari està agafant un paper rellevant per combatre la pandèmia del Coronavirus i el Laboratori 3D del Parc Taulí necessita la teva ajuda. Descobreix com pots col·laborar a banda d'imprimir peces!

El Laboratori 3D del Parc Taulí, juntament amb el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya, coordinen la iniciativa de disseny i producció de peces 3D d’ús sanitari. Moltes empreses i particulars ja estan ajudant en la impressió 3D de les peces, però no tothom disposa d’aquesta tecnologia. Llavors, com ens pots ajudar?

  • Pots fer una donació per mantenir el Laboratori 3D en ple funcionament. Clica a la icona de donació per escollir el mètode per fer la donació.
  • Pots donar-nos suport en la impressió de les peces del catàleg, per exemple comprant material. En aquest cas, decarrega’t el document de declaració d’intenció de donació, emplena’l i envia’l a rrenom@tauli.cat. Ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible per iniciar els tràmits i fer-te arribar el corresponent certificat de donació, un cop aquesta estigui formalitzada.
En aquest web utilitzem cookies, principalment de tercers. Si segueixes navegant, entenem que hi estàs d'acord.
Més informació