Per poder desenvolupar aquesta solució resulta clau conèixer millor les necessitats dels pacients i del mateix centre; amb aquesta finalitat, els tres equips finalistes han participat al Parc Taulí en un programa d’immersió de dos dies en l’entorn real de l’hospital, per testar les seves iniciatives, seguint la metodologia design thinking.

“L’objectiu d’aquest procés és veure el món amb els ulls del pacient i generar i dissenyar solucions innovadores per a ells. Gràcies a aquest programa, els finalistes d’e-Dea Salut han aprofundit en l’experiència del pacient en l’àrea d’Hospital de Dia d’Oncologia identificant oportunitats d’innovació, i adaptant les seves tecnologies per dissenyar solucions a mida de l’hospital, a través de prototips, que finalment han compartit amb la Direcció de l’Hospital, tot això en un període de temps molt intens", afirma Ángel Alba, CEO d'Innolandia.es i dinamitzador de la trobada entre els finalistes.

L’elecció de la candidatura guanyadora es produirà després de la presentació de les propostes definitives en un esdeveniment públic. La Fundació Pfizer concedirà al projecte guanyador un premi de 1.500 € i una beca per a una estada en el programa de tres setmanes que Richi Social Entrepreneurs organitza a Boston, on l’equip podrà aprofundir en la seva proposta i adquirir els contactes i coneixements necessaris que els ajudin a desenvolupar un prototip que hauran de presentar, necessàriament, per a ser validat pel Parc Taulí.

 

ARA DESTAQUEM

Consulta aquí tota la informació

 
 
 
 
 
 
 

AGENDA

 • 27 Sep 2021

  Màster, Postgrau i Curs d’Especialització en Intel·ligència Artificial en Salut

  Formació dirigida a clínics interessats en conèixer com s’aplica la IA en salut i fer recerca amb les dades que tenen accés als seus llocs de treball, historials clínics i altres dades que recullen als serveis on treballen.
 • 22 Sep 2021

  Potenciant la salut amb intel·ligència artificial

  L’objectiu és descobrir el potencial que té la Intel·ligència Artificial avui en dia i com la podem aprofitar per avançar el coneixement en l’àmbit de la salut. A càrrec de Laura Ruiz Dern, Grup de Digital Health Data Analytics en Medicina (Eurecat).
 • 8 Sep 2021

  Vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia

  Les persones de més de 40 anys que no estiguin vacunades podran fer-ho al Parc Taulí amb una única dosi de Janssen i sense demanar cita prèvia. Tots els dimecres, de 8 a 14 h, fins el 6 d'octubre.
 • 6 Aug 2021

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.