La Dra. Valdesoiro és pediatra especialista en pneumologia al Parc Taulí, i ocupa la secretaria de la Sociedad Española de Inmunología Clínica, Alergología y Asma Pediátrica (SEICAPi) i és coordinadora grup d’asma de la Sociedad Española de Neumología Pediátrica (SENP), dues de les entitats científiques que avalen aquesta iniciativa impulsada per la Fundació Roger Torné i la Fundació Lovexair. La campanya es va presentar en roda de premsa el passat mes de maig a l’Ajuntament de Barcelona, on la Dra. Valdesoiro va explicar tots els detalls d’aquest iniciativa avalada per societats científiques i educatives i amb el suport de institucions públiques com l’Ajuntament de Barcelona, el Departament de Salut de la Generalitat i el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya, entre d’altres.

A la roda de premsa, la Dra. Valdesoiro va destacar que “aquestes iniciatives milloraran el coneixement de l’asma per part de professors, pares i nens, i la seva difusió per aconseguir el control de la malaltia, passant primer per un diagnòstic correcte”.

La primera jornada adreçada a famílies va tenir lloc a CEM Olímpics de la Vall d’Hebron el passat 7 de maig, amb tallers i activitats lúdiques i educatives per reforçar el coneixement sobre l’asma. Demà dissabte, 4 de juny, tindrà lloc a Sevilla una nova jornada per presentar el projecte.

ARA DESTAQUEM

Consulta aquí tota la informació

 
 
 
 
 
 
 

AGENDA

 • 27 Sep 2021

  Màster, Postgrau i Curs d’Especialització en Intel·ligència Artificial en Salut

  Formació dirigida a clínics interessats en conèixer com s’aplica la IA en salut i fer recerca amb les dades que tenen accés als seus llocs de treball, historials clínics i altres dades que recullen als serveis on treballen.
 • 22 Sep 2021

  Potenciant la salut amb intel·ligència artificial

  L’objectiu és descobrir el potencial que té la Intel·ligència Artificial avui en dia i com la podem aprofitar per avançar el coneixement en l’àmbit de la salut. A càrrec de Laura Ruiz Dern, Grup de Digital Health Data Analytics en Medicina (Eurecat).
 • 8 Sep 2021

  Vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia

  Les persones de més de 40 anys que no estiguin vacunades podran fer-ho al Parc Taulí amb una única dosi de Janssen i sense demanar cita prèvia. Tots els dimecres, de 8 a 14 h, fins el 6 d'octubre.
 • 6 Aug 2021

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.