Un any més la Fundació Atresmedia convoca a tots els hospitals a celebrar el Dia Nacional del Nen Hospitalitzat que és el dissabte 13 de maig però que celebrarem avui  divendres 12 de maig.

Us presentem el vídeo “Un Mar de besos”, la nova cançó composta pel grup “Bombai” especialment per al Dia Nacional del Nen Hospitalitzat. Com els anys anteriors, us demanem que ho compartiu, doncs tots els beneficis generats de les visualitzacions del vídeo recauen directament en el Dia del Nen Hospitalitzat i són per poder fer més suportable l’estada dels nens als hospitals.

Us convidem a tots, nens hospitalitzats, familiars, professionals, voluntaris, etc, a sortir avui divendres 12 de maig, a les 12 h a l’entrada de l’edifici Taulí per llançar petons dedicats a tots els nens i cantar la cançó “Un Mar de besos”. Us hi esperem!!

ARA DESTAQUEM

Consulta aquí tota la informació

 
 
 
 
 
 
 

AGENDA

 • 27 Sep 2021

  Màster, Postgrau i Curs d’Especialització en Intel·ligència Artificial en Salut

  Formació dirigida a clínics interessats en conèixer com s’aplica la IA en salut i fer recerca amb les dades que tenen accés als seus llocs de treball, historials clínics i altres dades que recullen als serveis on treballen.
 • 22 Sep 2021

  Potenciant la salut amb intel·ligència artificial

  L’objectiu és descobrir el potencial que té la Intel·ligència Artificial avui en dia i com la podem aprofitar per avançar el coneixement en l’àmbit de la salut. A càrrec de Laura Ruiz Dern, Grup de Digital Health Data Analytics en Medicina (Eurecat).
 • 8 Sep 2021

  Vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia

  Les persones de més de 40 anys que no estiguin vacunades podran fer-ho al Parc Taulí amb una única dosi de Janssen i sense demanar cita prèvia. Tots els dimecres, de 8 a 14 h, fins el 6 d'octubre.
 • 6 Aug 2021

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.