Els llits s’ubiquen als antics espais de consultes externes del Servei d’Oftalmologia, que el passat 14 de novembre es van traslladar a la 3a planta de Santa Fe amb l’objectiu d’alliberar aquest espais.

De manera paral·lela, recordem que fins el 2 de gener encara està oberta la convocatòria pública per a la contractació de les obres del que seran dues noves plantes d’hospitalització, sobre l’actual bloc d’Urgències del Parc Taulí, amb un valor estimat de contracte d’uns 4,3 milions d’euros.

Un cop l’empresa constructora estigui adjudicada i contractada, començaran les obres, que tindran un termini d’execució d’uns 15 mesos.

El projecte executiu preveu la construcció d’uns 2.000 metres quadrats nous, entre les dues plantes.

ARA DESTAQUEM

Consulta aquí tota la informació

 
 
 
 
 
 
 

AGENDA

 • 27 Sep 2021

  Màster, Postgrau i Curs d’Especialització en Intel·ligència Artificial en Salut

  Formació dirigida a clínics interessats en conèixer com s’aplica la IA en salut i fer recerca amb les dades que tenen accés als seus llocs de treball, historials clínics i altres dades que recullen als serveis on treballen.
 • 22 Sep 2021

  Potenciant la salut amb intel·ligència artificial

  L’objectiu és descobrir el potencial que té la Intel·ligència Artificial avui en dia i com la podem aprofitar per avançar el coneixement en l’àmbit de la salut. A càrrec de Laura Ruiz Dern, Grup de Digital Health Data Analytics en Medicina (Eurecat).
 • 8 Sep 2021

  Vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia

  Les persones de més de 40 anys que no estiguin vacunades podran fer-ho al Parc Taulí amb una única dosi de Janssen i sense demanar cita prèvia. Tots els dimecres, de 8 a 14 h, fins el 6 d'octubre.
 • 6 Aug 2021

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.