Aquest any l’objectiu la campanya té com eslògan «És a les vostres mans prevenir la septicèmia en l’atenció sanitària»” i fa una crida a tot l’entorn sanitari proposant que els professionals sanitaris es prenguin 5 moments per rentar-se les mans i així prevenir la septicèmia en l’atenció sanitària.

Us proposem que mostreu el vostre suport a la campanya en els mitjans socials amb l’etiqueta #handhygiene #sepsis i a més podeu esmentar @parctauli.

Us convidem a tots, professionals, pacients i cuidadors, a sumar-vos al compromís mundial amb la prevenció de les infeccions.

Recordeu que un gest tan simple com la higiene de mans, salva vides!

Més informació:


Informació OMS:

http://www.who.int/gpsc/5may/2018/es/

Informació Seguretat dels Pacients (Generalitat de Catalunya):

http://seguretatdelspacients.gencat.cat/ca/detalls/article/higiene_de_mans#bloc1

Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad: https://www.seguridaddelpaciente.es/es/proyectos/financiacion-estudios/programa-higiene-manos/

Video Miguel Angel López (Gerente de seguridad alimentaria Basque Culinary Center):
https://www.youtube.com/watch?v=wv22_H81T2o

 

ARA DESTAQUEM

Consulta aquí tota la informació

 
 
 
 
 
 
 

AGENDA

 • 27 Sep 2021

  Màster, Postgrau i Curs d’Especialització en Intel·ligència Artificial en Salut

  Formació dirigida a clínics interessats en conèixer com s’aplica la IA en salut i fer recerca amb les dades que tenen accés als seus llocs de treball, historials clínics i altres dades que recullen als serveis on treballen.
 • 22 Sep 2021

  Potenciant la salut amb intel·ligència artificial

  L’objectiu és descobrir el potencial que té la Intel·ligència Artificial avui en dia i com la podem aprofitar per avançar el coneixement en l’àmbit de la salut. A càrrec de Laura Ruiz Dern, Grup de Digital Health Data Analytics en Medicina (Eurecat).
 • 8 Sep 2021

  Vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia

  Les persones de més de 40 anys que no estiguin vacunades podran fer-ho al Parc Taulí amb una única dosi de Janssen i sense demanar cita prèvia. Tots els dimecres, de 8 a 14 h, fins el 6 d'octubre.
 • 6 Aug 2021

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.