Les entitats sanitàries de Sabadell vinculades a la Infermeria han organitzat dues activitats per celebrar el Dia de la Infermera 2019, que tindran lloc al Parc Taulí entre els dies 20 i 22 de maig.

La primera cita, adreçada a tota la ciutadania, serà el dilluns 20 i dimarts 21 de maig a la glorieta del parc Taulí, on s’instal·laran 6 carpes temàtiques d’educació per a la salut. En aquests espais s’oferirà informació sobre salut mental, envelliment saludable, hàbits saludables, prehabilitació quirúrgica, dona i infant i infància i adolescència.

Entre les 10 del matí i les 6 de la tarda a les carpes s’oferirà informació, s’organitzaran tallers i xerrades a càrrec de professionals d’Infermeria, tant del Parc Taulí com d’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut (ICS). Entre d’altres activitats, es faran controls de salut, es portaran a terme sessions d’acollida de preparació al part, s’oferirà assessorament als cuidadors i es farà un taller de lactància.

La segona cita, adreçada a tot el col·lectiu d’Infermeria, tindrà lloc el dimecres 22 de maig a l’Auditori del Parc Taulí, on es portarà a terme una jornada professional en la qual es farà la presentació del Banc d’Imatges d’Infermeres del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), entre d’altres.

Les inscripcions a aquesta jornada s’han de fer mitjançant el formulari disponible al web del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

Les activitats estan organitzades conjuntament pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), l’Institut Català de la Salut (ICS), la Federació d’Associacions Professionals d’Infermeres i Infermers de Catalunya, la Secció d’Infermeria de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques del Vallès Occidental i pel Parc Taulí Hospital Universitari.

 

 

 

 

ARA DESTAQUEM

Consulta aquí tota la informació

 
 
 
 
 
 
 

AGENDA

 • 27 Sep 2021

  Màster, Postgrau i Curs d’Especialització en Intel·ligència Artificial en Salut

  Formació dirigida a clínics interessats en conèixer com s’aplica la IA en salut i fer recerca amb les dades que tenen accés als seus llocs de treball, historials clínics i altres dades que recullen als serveis on treballen.
 • 22 Sep 2021

  Potenciant la salut amb intel·ligència artificial

  L’objectiu és descobrir el potencial que té la Intel·ligència Artificial avui en dia i com la podem aprofitar per avançar el coneixement en l’àmbit de la salut. A càrrec de Laura Ruiz Dern, Grup de Digital Health Data Analytics en Medicina (Eurecat).
 • 8 Sep 2021

  Vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia

  Les persones de més de 40 anys que no estiguin vacunades podran fer-ho al Parc Taulí amb una única dosi de Janssen i sense demanar cita prèvia. Tots els dimecres, de 8 a 14 h, fins el 6 d'octubre.
 • 6 Aug 2021

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.