Urgències

S’ha habilitat un espai propi per a l’espera de visita d’adolescents pediàtrics

Concretament, la nova sala d’espera per a pacients ha duplicat el seu espai respecte l’anterior, té llum natural i un nou bany, entre d’altres millores. També s’ha habilitat un espai propi per a l’espera de visita d’adolescents pediàtrics – des dels 11 anys, aproximadament, fins els 18 -, amb control per càmeres des dels controls d’infermeria, de manera que la sala d’espera pròpia de les Urgències de Pediatria queda reservada per als pacients més petits.

Un dels espais que ha millorat de manera més notable el confort dels pacients és la sala de butaques de l’àrea mèdica del nivell 1 (a on s’atenen les patologies menys complexes). En aquest espai s’ha canviat la disposició anterior de butaques situades una al costat de l’altre per boxs individuals, de manera que els pacients ubicats en aquest dispositiu ara tenen una privacitat que fins ara no tenien. A més a més, ara també hi pot accedir un acompanyant.

Hi ha un nou box per atendre l’increment d’afectats
per consum de drogues d'abús dels caps de setmana

També s’ha habilitat un nou box específic per a l’atenció de pacients agitats no psiquiàtrics, equipat amb càmera de vigilància, amb motiu de l’increment de joves agitats per consum de drogues d’abús, que especialment arriben els caps de setmana. Aquest box és multifuncional i també és l’espai a on es poden aïllar els pacients que puguin arribar a l’hospital amb malalties contagioses, com l’Ebola.

ARA DESTAQUEM

Consulta aquí tota la informació

 
 
 
 
 
 
 

AGENDA

 • 27 Sep 2021

  Màster, Postgrau i Curs d’Especialització en Intel·ligència Artificial en Salut

  Formació dirigida a clínics interessats en conèixer com s’aplica la IA en salut i fer recerca amb les dades que tenen accés als seus llocs de treball, historials clínics i altres dades que recullen als serveis on treballen.
 • 22 Sep 2021

  Potenciant la salut amb intel·ligència artificial

  L’objectiu és descobrir el potencial que té la Intel·ligència Artificial avui en dia i com la podem aprofitar per avançar el coneixement en l’àmbit de la salut. A càrrec de Laura Ruiz Dern, Grup de Digital Health Data Analytics en Medicina (Eurecat).
 • 8 Sep 2021

  Vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia

  Les persones de més de 40 anys que no estiguin vacunades podran fer-ho al Parc Taulí amb una única dosi de Janssen i sense demanar cita prèvia. Tots els dimecres, de 8 a 14 h, fins el 6 d'octubre.
 • 6 Aug 2021

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.