L’acte de lliurament de les Beques Taulí, promogut per la Fundació Parc Taulí, és un dels esdeveniments més emblemàtics de la Corporació Sanitària Parc Taulí. La dotació acumulada des de la seva creació és d’1,6 milions d’euros. Aquests fons estan generats per la recerca i la innovació desenvolupada pels propis professionals de la institució. En aquesta 18a convocatòria, a la qual opten 74 projectes, s’adjudica una dotació de 100.000€ que es destinaran a donar ajuts per incentivar la iniciació a la recerca, per potenciar la recerca de grups de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT), per a l’avaluació i millora de processos assistencials innovadors i per a projectes d’innovació. També s’atorguen a la iniciació en recerca dels estudiants de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), de la qual el Parc Taulí n’és Unitat Docent, de la qual el Parc Taulí n’és Unitat Docent.

En el decurs de l’acte de demà, el director de Recerca i Innovació del Parc Taulí, Lluís Blanch, presentarà els resultats d’R+D+I del darrer any, així com el programa ‘Intensificacions Fundació Banc Sabadell – Fundació Parc Taulí i ISCIII’. També coneixerem, de la mà dels seus protagonistes, els dos treballs d’estudiants que el 2016 van participar en projectes de recerca i que van ser premiats, i dos projectes de professionals que han estat becats en edicions anteriors.

A la 18a convocatòria de les Beques Taulí poden optar tots els facultatius, llicenciats i diplomats d’Infermeria que estiguin en plantilla o contracte a les institucions de la Corporació Sanitària Parc Taulí, els facultatius especialistes en formació d’últim i penúltim any i els estudiants de 4t, 5è o 6è curs de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Esperem comptar amb la vostra presència!

Acte de Lliurament Beques Taulí 2016

Dimarts, 20 de desembre de 2016, 13 h

Auditori Taulí

Conferència magistral a càrrec del Dr. Bonaventura Clotet

‘Es pot curar la sida?’
 

 

ARA DESTAQUEM

Consulta aquí tota la informació

 
 
 
 
 
 
 

AGENDA

 • 27 Sep 2021

  Màster, Postgrau i Curs d’Especialització en Intel·ligència Artificial en Salut

  Formació dirigida a clínics interessats en conèixer com s’aplica la IA en salut i fer recerca amb les dades que tenen accés als seus llocs de treball, historials clínics i altres dades que recullen als serveis on treballen.
 • 22 Sep 2021

  Potenciant la salut amb intel·ligència artificial

  L’objectiu és descobrir el potencial que té la Intel·ligència Artificial avui en dia i com la podem aprofitar per avançar el coneixement en l’àmbit de la salut. A càrrec de Laura Ruiz Dern, Grup de Digital Health Data Analytics en Medicina (Eurecat).
 • 8 Sep 2021

  Vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia

  Les persones de més de 40 anys que no estiguin vacunades podran fer-ho al Parc Taulí amb una única dosi de Janssen i sense demanar cita prèvia. Tots els dimecres, de 8 a 14 h, fins el 6 d'octubre.
 • 6 Aug 2021

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.