Presentació

Benvinguda

Benvolguts companys i benvolgudes companyes,

La Unitat de Patologia Mamària del Parc Taulí organitza la 'XVIII edició del Congrés Català de Sinologia i Patologia Mamària', que tindrà lloc a Sabadell els propers dies 5, 6 i 7 de juny de 2019.

Amb l’objectiu de seguir donant una formació de qualitat i actualitzada en totes les especialitats que la Sinologia comprèn, inclourem el XXVI Curs Intensiu de Sinologia i Patologia Mamària, els dies 5 i 6 de juny, i la XXXIII Reunió de Sinologia junt amb la XX Reunió d’Infermeria, el dia 7 de juny.

Volem que el Congrés sigui, un any més, un espai integrador multidisciplinari i interdisciplinari on poder seguir formant a professionals amb interès per la Sinologia i Patologia Mamària, i on poder compartir també els darrers avenços de forma transversal entre tots els àmbits de l’assistència sanitària. Volem oferir una visió crítica i amb rigor científic, amb una perspectiva actualitzada i de futur, amb espai per a la investigació bàsica i per a la investigació aplicada, on tothom pugui complementar i ampliar la seva base de coneixements en el món de la Sinologia.

Amb la il·lusió de poder organitzar a la nostra institució aquest històric i prestigiós Congrés i amb la confiança que us resulti atractiu, us convidem a assistir-hi i a participar-hi esperant assolir les vostres expectatives.

Us esperem a Sabadell!

Dirigit a

Professionals de les diverses especialitats que ja treballen en el diagnòstic, tractament i cura de la patologia mamària i del càncer de mama. També a facultatius i infermeria d’atenció primària, a especialistes en formació, a especialistes d'infermeria obstètrico-ginecològica (llevadores) i a tècnics de diferents àmbits que vulguin ampliar coneixements en Sinologia.