"Una Onada de Petits Somriures" és el primer projecte Imagina enfocat als més petits del Parc Taulí

Volem ajudar els infants ingressats a que es recuperin abans de les seves malalties, en un entorn més familiar, confortable i proper. Com ho farem? Transformarem la planta de Pediatria en un fons marí de fantasia i joc!

Imagina

La missió del Parc Taulí és oferir una atenció sanitària i social de qualitat, però hi ha necessitats o mancances dels pacients que no poden quedar cobertes només amb l'assistència.

Imagina és una plataforma per impulsar projectes amb tres denominadors comuns:

  • Milloren la qualitat de vida i el benestar dels pacients del Parc Taulí, des d'un punt de vista més social i humà.
  • Fundraising: necessiten la col·laboració de la cuitadania per poder fer-se realitat.
  • Són promoguts voluntàriament per professionals de la institució.

Imagina no seria possible sense la il·lusió, la motivació i la solidaritat de les persones que en formen part, tant des del Parc Taulí com de tots aquells que col·laboren amb les seves donacions.

Si vols fer-nos una proposta de projecte, vols conèixer més a fons els projectes actius, o t'agradaria oferir-te com a voluntari de les diferents accions que s'organitzen, posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del correu electrònic:

DESTAQUEM

AGENDA

  • 30 Apr 2024

    Curs Educació per la Salut

    Les sessions gratuïtes seran quinzenals i començaran del 2 d’abril al 25 de juny
  • 26 Apr 2024

    Sessió informativa per a futures mares i pares

    Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.