"Una Onada de Petits Somriures" és el primer projecte Imagina enfocat als més petits del Parc Taulí

Volem ajudar els infants ingressats a que es recuperin abans de les seves malalties, en un entorn més familiar, confortable i proper. Com ho farem? Transformarem la planta de Pediatria en un fons marí de fantasia i joc!

Imagina

La missió del Parc Taulí és oferir una atenció sanitària i social de qualitat, però hi ha necessitats o mancances dels pacients que no poden quedar cobertes només amb l'assistència.

Imagina és una plataforma per impulsar projectes amb tres denominadors comuns:

 • Milloren la qualitat de vida i el benestar dels pacients del Parc Taulí, des d'un punt de vista més social i humà.
 • Fundraising: necessiten la col·laboració de la cuitadania per poder fer-se realitat.
 • Són promoguts voluntàriament per professionals de la institució.

Imagina no seria possible sense la il·lusió, la motivació i la solidaritat de les persones que en formen part, tant des del Parc Taulí com de tots aquells que col·laboren amb les seves donacions.

Si vols fer-nos una proposta de projecte, vols conèixer més a fons els projectes actius, o t'agradaria oferir-te com a voluntari de les diferents accions que s'organitzen, posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del correu electrònic:

ARA DESTAQUEM

AGENDA

 • 9 Jan 2023

  Assistència Integral al Malalt Traumàtic Greu

  Tenint en compte que una òptima assistència prehospitalària al malalt traumàtic greu compromet l’èxit de les intervencions de les fases posteriors hospitalàries, es vol assumir la totalitat del procés assistencial dels pacients amb traumatisme greu dins de les primeres 48 hores de la pèrdua de salut. Aquest serà l’eix a on es fonamenta la formació dels alumnes durant aquest curs.
 • 3 Oct 2022

  Assistència Integral al Malalt Crític amb Patologia Cardiovascular i/o respiratòria – Postgrau – 21 edició

  Basant-nos en la importància del 'contínuum' de l’assistència en la reducció de la morbimortalitat en el malalt amb patologia crítica, aquest serà l’eix a on es fonamenta la formació dels alumnes durant aquest curs.
 • 26 Sep 2022

  Màster Inteligencia Artificial en Salud – 3a edició

  En l'actualitat, els metges es basen en guies clíniques o en la seva experiència. Les guies poden tenir la limitació de cobrir només una part de la pràctica clínica i l'experiència els biaixos associats a aquesta. Una assistència automàtica, capaç d'efectuar aquests càlculs de probabilitat de manera normativa i amb accés en temps real a les dades de la història clínica electrònica, permetria una major productivitat dels professionals sanitaris. La formació per a l'existència d'una nova generació de metges més tecnològics i capaços d'ajudar en el disseny d'aquests assistents cognitius és un dels reptes en aquest aspecte.