"Una Onada de Petits Somriures" és el primer projecte Imagina enfocat als més petits del Parc Taulí

Volem ajudar els infants ingressats a que es recuperin abans de les seves malalties, en un entorn més familiar, confortable i proper. Com ho farem? Transformarem la planta de Pediatria en un fons marí de fantasia i joc!

Imagina

La missió del Parc Taulí és oferir una atenció sanitària i social de qualitat, però hi ha necessitats o mancances dels pacients que no poden quedar cobertes només amb l'assistència.

Imagina és una plataforma per impulsar projectes amb tres denominadors comuns:

 • Milloren la qualitat de vida i el benestar dels pacients del Parc Taulí, des d'un punt de vista més social i humà.
 • Fundraising: necessiten la col·laboració de la cuitadania per poder fer-se realitat.
 • Són promoguts voluntàriament per professionals de la institució.

Imagina no seria possible sense la il·lusió, la motivació i la solidaritat de les persones que en formen part, tant des del Parc Taulí com de tots aquells que col·laboren amb les seves donacions.

Si vols fer-nos una proposta de projecte, vols conèixer més a fons els projectes actius, o t'agradaria oferir-te com a voluntari de les diferents accions que s'organitzen, posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del correu electrònic:

DESTAQUEM

AGENDA

 • 20 Feb 2023

  XVIII Curs teoricopràctic d’ecografia per a l’accés vascular en hemodiàlisi

  La utilització de l'ecografia pel Nefròleg en la Unitat d'Hemodiàlisi, pot convertir-se en una eina d'alta utilitat. Treballant de manera coordinada amb Radiòlegs i Cirurgians Vasculars es pot traduir en un descens de morbiditat. L'objectiu del curs és aconseguir que el nefròleg sigui capaç, amb l'ús de l'ecografia, de reconèixer la patologia de la FAV, guiar en la punció complexa i realitzar el monitoratge del flux; i de reconèixer l'anatomia vascular cervical i femoral per a la col·locació de vies centrals i ser capaç de realitzar el seu abordatge ecodirigit.
 • 9 Jan 2023

  Assistència Integral al Malalt Traumàtic Greu

  Tenint en compte que una òptima assistència prehospitalària al malalt traumàtic greu compromet l’èxit de les intervencions de les fases posteriors hospitalàries, es vol assumir la totalitat del procés assistencial dels pacients amb traumatisme greu dins de les primeres 48 hores de la pèrdua de salut. Aquest serà l’eix a on es fonamenta la formació dels alumnes durant aquest curs.
 • 29 Dec 2022

  Vull donar sang

  L'Hospital de Sabadell no disposa de banc de sang propi, i per aquest motiu el Banc de Sang i Teixits fa campanya de recollida de sang i de plasma al Parc Taulí. Horari: De 10 a 14 h i de 17 a 21 h