Sessió informativa per a futures mares i pares del Programa d'Atenció al Part. Inscripcions obertes!

29 Juliol 2019 17:00 – 19:00
Ubicació: Vestíbul Edifici Taulí

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia del Parc Taulí organitza periòdicament una sessió informativa sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies.

Inscripcions

Si esteu interessades, podeu registrar-vos enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant:

  • Data de la sessió a la qual us voleu inscriure
  • Nom i cognoms
  • Telèfon de contacte
  • Data prevista del part

 

 
 

 

Termes i condicions

El tractament de les dades personals que hi feu constar es farà d’acord al previst en la normativa vigent (Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales).

La tramesa d'aquestes dades implica el consentiment exprés de les vostres dades personals sobre les quals podreu exercir els drets d’informació, accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició en els termes regulats per la Ley Orgánica 3/2018.

Per exercir aquests drets cal contactar amb el Delegat de Protecció de Dades (Sr. Pablo Hernando; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí. Parc del Taulí, 1. 08208 Sabadell).  

Consulteu la política de privacitat

Omplir i trametre aquest formulari és mostra de consentiment inequívoc i implícit del tractament de les seves dades personals.