Corporació Sanitària Parc Taulí

La primera acció d’humanització d’espais de l’Onada de Petits Somriures arriba al CDIAP

imatge de la decoració de fons submarí del centre d'atenció i desenvolupament infantil i atenció precoç

L’entrada al Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç (CDIAP) s’ha convertit en un submarí, seguint la temàtica de fons marí de l’Onada de Petits Somriures. Cabina de comandament, cuina, ulls de bou, mirador, tresors ocults ... al submarí no li falta cap detall!

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 724

El Parc Taulí llança una app mòbil amb vídeos que ensenyen la correcta col·locació dels guixos en les fractures d’extremitats

El Parc Taulí ha llançat, fa poques setmanes, una nova aplicació mòbil (app) que vol esdevenir un tutorial de referència formatiu per a la correcta col·locació de guixos en les fractures d’extremitats no desplaçades.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 473

Les obres del projecte Frontal Gran Via s’endarrereixen per dificultats amb l’empresa que té adjudicada l’obra

Les obres de l’anomenat projecte Frontal Gran Via, que es van iniciar a finals del passat mes de maig, patiran un endarreriment a causa de les serioses dificultats que s’han presentat amb Acciona, l’empresa que té adjudicada l’obra.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 540

El Parc Taulí s’adhereix a la Societat Catalana de Mediació en Salut i treballa per consolidar pràctiques de gestió positiva de conflictes interns i externs

El Parc Taulí s’ha adherit, fa poques setmanes, a la Societat Catalana de Mediació en Salut, en una acció que suposa un avenç en el compromís d’apropar la resolució alternativa de conflictes a la nostra institució. Aquesta acció és l’inici d’una col·laboració que ha d’ajudar a fer extensiva la sensibilització en matèria de conflictes, i a promoure instruments per a la prevenció i la resolució de positiva dels mateixos.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 431

Avís per les obres del projecte Frontal Gran Via: Es reubiquen els consultoris de Medicina i Salut Mental del Servei d’Urgències

En el marc de les obres d’execució del projecte Frontal Gran Via, a partir d’avui canvien provisionalment d’ubicació els sis consultoris de les àrees de Medicina i Salut Mental del Servei d’Urgències del Parc Taulí, la sala d’espera de Salut Mental i l’àrea de butaques del Nivell 1 (atenció a pacients menys greus).

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 419