Corporació Sanitària Parc Taulí

La Unitat del Son del Parc Taulí, reacreditada per la SEPAR com a Unitat Multidisciplinària d’Alta Complexitat

El Comitè d’Acreditació de la ‘Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica’ (SEPAR) ha reacreditat recentment a la Unitat del Son del Parc Taulí com a Unitat Multidisciplinària d’Alta Complexitat amb nivell d’execel·lència. Aquesta acreditació és el reconeixement del compliment del estàndards de qualitat establerts per la pròpia SEPAR.

Llegeix més...


Els professionals del Parc Taulí realitzen més de 800 visites i 56 intervencions quirúrgiques en la darrera comissió mèdica i quirúrgica al Sàhara Occidental

La comissió mèdica i quirúrgica del Parc Taulí, que a principis del passat mes de novembre va viajar fins als campaments de refugiats del Sàhara Occidental, va realitzar un total de 810 visites ambulatòries i 56 intervencions quirúrgiques als pacients que van poder assistir durant els dies de la seva estada solidària, a més a més de la formació que van poder oferir als mateixos professionals assistencials que treballen als dispensaris i als hospitals de la zona.

Llegeix més...

Seguiu avui per streaming la taula rodona 'Avenços mèdics que canviaran les nostres vides', a càrrec de sis investigadors del Parc Taulí

Avui dimarts, a les 16.30 h, podreu seguir per streaming la taula rodona 'Avenços mèdics que canviaran les nostres vides', que la Fundació Banc Sabadell organitza a porta tancada per als professionals del banc. La taula estarà a càrrec de sis investigadors del programa Intensifica't del Parc Taulí, que explicaran les investigacions més recents que s'estan portant a terme en diferents àmbits.

Llegeix més...

Vídeo de l’encesa de l’arbre de Nadal al Parc Taulí

Per als qui no vau poder assistir en directe, us deixem un petit vídeo de l’acte de l’encesa de l’arbre de Nadal del Parc Taulí, que va tenir lloc el dijous 28 de novembre.Gràcies als alumnes, mestres, i famílies de l’Escola Samuntada, a l’alcaldesa de Sabadell, Marta Farrés, i a Pallapupas, que van participar en l’animació prèvia a l’encesa de l’arbre que aquestes Festes lluirà al nostre recinte per gentilesa d’Amazon.

Llegeix més...