Corporació Sanitària Parc Taulí

Tres professionals del Parc Taulí, premiats amb ajuts de més de 188.000€ en el Programa d’impuls al talent i l’ocupabilitat inclòs en el PERIS

El 22 de juny es va publicar la resolució definitiva de la convocatòria PERIS (Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut 2016-2020) per al període 2021-2024. En la convocatòria d’aquest any es finançaran accions instrumentals dins del Programa d’impuls al talent i l’ocupabilitat.

Llegeix més...

Instal·lació d’una planta solar fotovoltaica a l’edifici Taulí nou

La instal·lació es realitzarà al terrat de l’edifici Taulí nou, amb una superfície de captació solar d’uns 316 m2. La planta tindrà una potencia total de 56.9 kwp, amb una producción anual de 82.922 kwh/any. S’instal·laran 158 plaques fotovoltaíques de 2 m2 de superficie cadascuna i orientades al sud per a la seva màxima producció.

Llegeix més...

Tres projectes amb participació d’investigadors del Parc Taulí reben més d’un milió d’euros de finançament de La Marató de TV3 contra la COVID-19

La Marató de TV3 ha anunciat fa pocs dies els projectes de recerca que seran finançats amb els fons recaptats a l’edició especial de 2020, dedicada a la lluita contra la COVID-19, i que s’ha tancat amb un marcador de prop de 14 milions d’euros. A la convocatòria d'enguany s'hi han presentat 229 propostes, de les quals se n'han seleccionat 36. Tres d’aquests projectes compten amb la participació d'investigadors de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT), dos d’ells com a investigadors principals.

Llegeix més...

Publicació de l’anunci previ a la licitació del projecte EcoQUIP+

L’institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) participen en el projecte europeu EcoQUIP+. L’objectiu del projecte és, dins d’un marc de compra pública d’innovació, trobar solucions que incrementin l’eficiència, la qualitat i la sostenibilitat ambiental en els hospitals.

Llegeix més...

La Unitat de Patologia Mamària del Parc Taulí estrena un espai web d’informació sobre càncer de mama

El nou espai web està estructurat en diversos apartats amb la finalitat d’ informar de manera pràctica sobre la patologia mamària, especialment centrada en el càncer de mama, el seu diagnòstic, els diferents tractaments, els dispositius assistencials requerits, així com eines per l’abordatge emocional de la malaltia, entre d’altres aspectes.

Llegeix més...