Conferència 'Càncer: descobriment, coneixement, investigació', a càrrec del Dr. Eugeni Saigí amb motiu del Dia Mundial del Càncer

El director del Servei d'Oncologia Mèdica del Parc Taulí, Eugeni Saigí, pronunciarà la conferència 'Càncer: descobriment, coneixement, investigació', aquest dimarts 4 de febrer, a les 6 de la tarda, al Casal Pere Quart de Sabadell, coincidint amb el Dia Mundial del Càncer. 

Es tracta d'una de les activitats organitzades conjuntament pel Parc Taulí i per l'Ajuntament de Sabadell, que com ja és habitual han treballat conjuntament en l'organització de diferents activitats per commemorar el Dia Mundial del Càncer.

El mateix dimarts 4, al matí, d’11 a 14 h, al Racó del Campanar hi haurà una taula informativa única formada per les principals entitats locals que treballen en l’àmbit oncològic: l’Associació Mama Ovari Hereditari; l’Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya contra el Càncer; El Far Associació per a Persones amb Càncer; Oncolliga-Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica i l’Associació Oncovida.

L’objectiu d’aquestes accions és donar a conèixer la malaltia, desestigmatitzar-la tot parlant-ne obertament i facilitar l’accés a un ampli ventall de possibilitats que ofereixen els recursos sanitaris públics, però també les entitats i associacions oncològiques que, a dia d’avui, contribueixen a l’augment de la qualitat de vida de les persones afectades.