El Parc Taulí coorganitza la Mobile Week Catalunya (MWC) que tindrà lloc entre el 26 de febrer i el 28 de març a Sabadell

 Les jornades conviden la ciutadania a reflexionar sobre l’impacte de la transformació digital en la seva vida quotidiana a través d’àmbits com la cultura, la ciència o la l’educació. La programació està coorganitzada per l’Ajuntament de Sabadell, UAB, ESDI, Parc Taulí i Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell.

Sabadell serà una de les seus de la Mobile Week 2020, un espai obert de reflexió entorn al desenvolupament tecnològic i digital que tindrà lloc per primera vegada a la ciutat del 26 de febrer al 28 de març i que reunirà experts en la temàtica amb conferències i tallers gratuïts oberts a la ciutadania. A Sabadell el programa d’activitats ha estat fruit del treball conjunt entre Ajuntament de Sabadell, UAB, ESDI, Parc Taulí i Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell.

La presentació de la programació de la Sabadell Mobile Week es va realitzat el passat dilluns 17 de febrer i va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; el director general del Parc Taulí, Joan Martí; el director general de la FUNDIT, Antoni Garrell, el vicepresident de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, Leo Torrecilla i el director de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, Ramon Vilanova.

Mobile Week és una iniciativa impulsada per Mobile World Capital (MWCapital) que va néixer l’any 2017 per tal d’organitzar una setmana de reflexió oberta al voltant de la transformació digital, sent un punt de trobada i col·laboració entre el món de l’emprenedoria, la indústria digital, la ciència, el pensament i les indústries creatives. Tot i que Mobile Week Catalunya se celebrarà del 20 al 29 de febrer, a Sabadell el programa d’activitats s’allargarà fins el mes de març per aconseguir arribar a una major part de la ciutadania.

Us destaquem la taula rodona en la que participaran professionals del Parc Taulí: