Convocatòries per a la cobertura de places d’infermeres

S’han publicat dues convocatòries extraordinàries per a la cobertura de places d’infermeria de nous dispositius, així com per a la cobertura de contingències, que restaran obertes fins el dia 28 d’octubre, inclòs.

A continuació teniu els enllaços a la informació (documentació, inscripció, característiques…) per a cadascuna de les modalitats:

Convocatòria externa d’oferta pública d’ocupació

Accés a la convocatòria externa d’oferta pública d’ocupació 

Places convocades: Totes aquelles places dels àmbits competencials anteriors que, una vegada resolta la mobilitat horitzontal, hagin quedat desertes o sense ocupar per professionals interns (fixes). El funcionament d’aquesta convocatòria es detalla a les seves bases.

Convocatòria externa amb caràcter interí

Accés a la convocatòria externa amb caràcter interí

Places convocades:
  • Infermera/Infermer (121 places de jornada completa i diferents torns -dia (matí/tarda) o nit-, en règim majoritàriament de serveis continuats de dilluns a diumenge).
  • Llevadora (2 places de jornada completa i diferents torns -dia (matí/tarda) o nit- en règim majoritàriament de serveis continuats de dilluns a diumenge).

Aquestes places es convoquen per tal de donar resposta a les necessitats de cobertura de contingències i tenen les següents característiques:

1. El dia 15 de cada mes o el següent hàbil, els professionals sabran el calendari de treball del mes següent.

2. Les places tenen la prestació en torns de dia o de nit.

3. Les vacances d’aquests professionals són de 31 dies naturals, que s’han de demanar en períodes mínims de set dies i, preferentment, fora del període comprés entre el 15 de juny i el 15 de setembre.

4. Els professionals que ocupin aquestes places han de seguir un itinerari competencial i, per tant, no s’han de canviar d’àmbit, excepte per causes de força major.

Trobeu aquesta informació molt més detallada a les Bases de la convocatòria, així com altra informació respecte requisits, inscripció i adjudicació de places.

Dubtes:

Tots els dubtes sobre el procediment de la convocatòria cal dirigir-los a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., especificant a l’assumpte la referència de la convocatòria sobre la qual es consulta. Els dubtes respecte qüestions relacionades amb característiques de les places o àmbits competencials, caldrà dirigir-los a l’àmbit infermer.