La Unitat de Patologia Mamària del Parc Taulí estrena un espai web d’informació sobre càncer de mama

El nou espai web està estructurat en diversos apartats amb la finalitat d’ informar de manera pràctica sobre la patologia mamària, especialment centrada en el càncer de mama, el seu diagnòstic, els diferents tractaments, els dispositius assistencials requerits, així com eines per l’abordatge emocional de la malaltia, entre d’altres aspectes.

La Unitat de Patologia Mamària del Parc Taulí és una unitat multidisciplinària de llarg recorregut que treballa per oferir a les pacients una atenció sanitària de qualitat, resolutiva i integral des del diagnòstic de la patologia, tenint sempre en compte les seves necessitats individuals i respectant les seves decisions al llarg de tot el procés.

Els àmbits i serveis que la integren són: Cirurgia, Cirurgia Plàstica, Diagnòstic per la Imatge, Fisioteràpia i Rehabilitació, Ginecologia i Obstetrícia, Genètica Clínica, Infermeria, Medicina Nuclear, Oncologia, Radioteràpia, Patologia, Psicologia i Treball Social. Aquest equip es reuneix setmanalment per planificar un tractament més personalitzat dels diferents casos.

El nou web incorpora també informació d’interès com ara guies informatives, d’assessorament emocional, vídeos sobre aspectes estètics relacionats amb la malaltia, enllaços d’interès, orientacions de suport psicològic, etc.

El coordinador de la Unitat de Patologia Mamària, Miquel Àngel Seguí, destaca que l’objectiu d’aquest web és “organitzar tota la informació relacionada principalment amb el càncer de mama i el seu abordatge al Parc Taulí per tal d’oferir un contingut entenedor i proper a les pacients que reben aquest tipus de diagnòstic”.