Joan Massagué impartirà la conferència magistral de les Beques Taulí 2014 en un acte obert a la ciutadania

El doctor Joan Massagué és un dels investigadors més prestigiosos a nivell mundial i líder internacional en l'estudi de les metàstasis del càncer. És director de l'Institut Sloan-Kettering, un dels centres d'investigació contra el càncer més importants dels Estats Units, i president del Comitè Científic Internacional de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Barcelona (IRB).

L’acte de lliurament de les Beques Taulí, promogut per la Fundació Parc Taulí, és un dels esdeveniments més emblemàtics de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

El científic català Joan Massagué impartirà la conferència magistral 'Desgranant la metàstasi' en l'acte de lliurament de les Beques Taulí que tindrà lloc el proper 22 de desembre, a les 13 h, a l’Auditori Taulí nou. L’acte és obert a la ciutadania.

Beques Taulí

L’acte de lliurament de les Beques Taulí, promogut per la Fundació Parc Taulí, és un dels esdeveniments més emblemàtics de la Corporació Sanitària Parc Taulí. La dotació acumulada des de la seva creació és gairebé d’1,4 milions d’euros.

Aquests fons estan generats per la recerca i la innovació desenvolupada pels propis professionals de la institució. Una xifra molt rellevant, tenint en compte que és fruit només de l’esforç dels professionals, fet que dóna sostenibilitat a aquestes beques, fins i tot en l’actual conjuntura de dificultats pressupostàries i econòmiques, sense comptar amb subvencions.

En aquesta 16a convocatòria, a la qual opten 100 projectes, s’adjudica una dotació inicial de 100.000€ que es destinaran a donar ajuts per incentivar la iniciació a la recerca, per a l’avaluació i millora de processos assistencials innovadors, per a l’excel·lència en la recerca, per a projectes d’innovació, per als millors processos i també per a la iniciació en recerca dels estudiants de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), de la qual el Parc Taulí n’és Unitat Docent.

A la 16a convocatòria de les Beques Taulí poden optar tots els facultatius, llicenciats i diplomats d’Infermeria que estiguin en plantilla o contracte a les institucions de la Corporació Sanitària Parc Taulí, els facultatius especialistes en formació d’últim i penúltim any i els estudiants de 4t, 5è o 6è curs de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.