El Grup de Genètica del Parc Taulí recapta 2.000 euros en el mercat solidari per a la recerca de la discapacitat intel·lectual

Aquesta recaptació anirà destinada a la continuïtat del projecte d’investigació “Estudi de la discapacitat intel·lectual i trastorns psiquiàtrics en una població adulta”.

Els professionals del Grup d’Investigació Genètica del Parc Taulí van aconseguir una recaptació de 2.000 euros en el mercat solidari que va tenir lloc el dissabte 22 de novembre. Aquesta recaptació anirà destinada a garantir la continuïtat del projecte d’investigació que duen a terme des de l’any 2009: “Estudi de la discapacitat intel•lectual i trastorns psiquiàtrics en una població adulta”.

Durant tota la jornada de dissabte, els organitzadors van ser a la Plaça del Dr. Robert de Sabadell per vendre tota mena d’objectes donats per professionals del Parc Taulí i per altres entitats. Es podia adquirir roba, mobles, llibres de segona mà i quadres, entre d’altres. Tot i les nombroses vendes, encara queda material i no es descartar organitzar una nova edició del mercat, ja que la quantitat necessària per completar el projecte d’investigació és de 30.000 euros.

En l’edició del mercat solidari de l’any passat es van recaptar 3.500 euros.