La Unió Esportiva Sabadellenca organitza un torneig solidari que beneficiarà l’Àrea de Pediatria del Parc Taulí

El ‘I Torneig Solidari Malalties Rares’ tindrà lloc el proper dissabte 27 de juny a la seu de l’UE Sabadellenca.

La recaptació anirà destinada a dues entitats: a l’Associació VIU-LA, creada per pares i mares de l’escola pública Francesc Bellapart i que atén nens amb discapacitat, i a Báilale a la Vida, una associació que promou accions per nens i joves amb càncer i d’altres malalties de difícil pronòstic i les seves famílies.

Báilale a la Vida, que manté una estreta col·laboració amb el Parc Taulí des dels seus inicis, ha manifestat que donarà tots els beneficis que obtingui del torneig a l’Àrea de Pediatria de l’Hospital de Sabadell.

La idea del torneig solidari va sorgir d’un grup d’amics vinculats a l’UE Sabadellenca amb la finalitat de recaptar diners per ajudar a combatre les malalties rares de difícil diagnòstic, i que afecten a uns tres milions de persones a tot l’Estat.


En què consisteix?

Durant el matí del dissabte 27 de juny se celebraran dos tornejos de futbol 7, en el Municipal Zona Sud de Sabadell, de les categories prebenjamí i benjamí. També es faran partits de les categories aleví, femení i preescolars. En horari de tarda es podran veure jugar els equips de veterans.
 

Com es recapten els diners?

Totes les activats del dissabte 27 són de caràcter solidari, tant la recaptació del bar de l’entitat com la macrorifa que ja s’està realitzant a través de les xarxes socials i que consisteix en la subhasta de molts articles relacionats amb el món del futbol i altres esport cedits per professionals i famosos. Com a exemple, l’exblaugrana Xavi Hernández, ha donat unes botes de futbol signades, i l’actual jugador del FCB, Sergi Busquets, ha donat una samarreta. Els articles estan oberts a subhasta mitjançant les pàgines de Twitter i Facebook de l’UE Sabadellenca

Els beneficis de tot el torneig aniran destinats a l’Associació Viu-la i a l’entitat Báilale a la Vida, que ha expressat la seva decisió de donar tots els recursos obtinguts per a la millora del confort de les habitacions d’aïllament de l’Àrea de Pediatria del Parc Taulí.

Des del Parc Taulí agraïm a l’UE Sabadellenca i a Báilale a la Vida la seva solidaritat i generositat en l’organització i implicació d’aquesta gran acció solidària!!

Us convidem a tots els professionals i usuaris a participar d’aquesta acció solidària!!

Podeu seguir totes les novetats del torneig a la xarxes socials: