La 4a promoció d’estudiants de Medicina de la Unitat Docent del Parc Taulí finalitza els seus estudis amb un solemne acte de graduació

41 estudiants de la promoció 2009-2015 van fer el Jurament Hipocràtic davant d’un auditori de més de 400 persones, entre familiars, amics i professors.

L’Auditori de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 va acollir, el passat divendres 19 de juny, una solemne cerimònia de Graduació i Jurament Hipocràtic de la 4a promoció dels estudiants de grau de Medicina de la UAB i la Corporació Sanitària Parc Taulí. En l’acte s’hi van graduar 41 alumnes de la promoció 2009-2015, que van estar acompanyats per més de 400 persones, en un emotiu acte entre familiars, amics i professors.

L’acte va estar presidit pel vicerector de Relacions Institucionals de la UAB, Manel Sabés, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernández, el degà de la Facultat de Medicina de la UAB, Manel Armengol i el president de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Modesto Custodio, entre d’altres membres. A la taula de presidència també hi era el coordinador de la Unitat Docent, Salvador Navarro, que recentment ha estat reelegit per dos anys més com a vicedegà d’Alumnes i Mobilitat de la Facultat de Medicina de la UAB. Els padrins de la promoció han estat Salvador Navarro i Marta Cabané.

La Facultat de Medicina de la UAB té més de 320 estudiants per curs, dels quals 60 trien cada any el Parc Taulí per continuar els seus estudis de Medicina a partir del tercer curs. En total, la Unitat Docent del Parc Taulí acull cada any uns 240 alumnes de 3r a 6è curs de Medicina.


La Unitat Docent del Parc Taulí, assolint resultats extraordinaris


La Unitat Docent del Parc Taulí està assolint un gran prestigi, com ho demostren els seus resultats. De la promoció 2008-2014, un alumne d’aquesta Unitat Docent va obtenir el 1r Premi Extraordinari de Llicenciatura que la Facultat concedeix als 6 millors expedients de totes les seves unitats docents. Altres 7 alumnes de la mateixa Unitat Docent es van situar entre els llocs 1 i 47 en el rànquing de tota la Facultat. L’alumne que va obtenir el Premi Extraordinari ha obtingut, a més a més, el nº 33 de la prova MIR d’aquest mateix any, d’entre els més de 12.000 estudiants de Medicina que s’hi han presentat a tot l’Estat.