El Centre Antaviana edita el llibre “Cuina d’Antaviana”

El Centre de Rehabilitació Comunitària Antaviana, juntament amb la cuinera Dolors Perich, ha editat un llibre de cuina que es posarà a la venda el proper divendres 22 d’abril al matí. Els trobareu davant l’edifici Santa Fe on tindran una parada amb el llibre “Cuina d’Antaviana”.

El llibre és el recull de aproximadament 100 receptes que han estat cuinades durant els 8 anys que es realitza el taller amb els usuaris i amb la Dolors, voluntària i cuinera. Han compartit cada divendres l’espai del centre cívic de la Creu Alta, on han après a preparar més d’un centenar de plats de productes sans i equilibrats, de temporada i de diferents indrets, tots ells fàcils i saludables.

Antaviana és una paraula imaginada per en Pere Calders en un conte infantil publicat a “Cavall Fort”. Va ser inclosa en el Diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans i posteriorment va donar nom al Centre. L’any vinent el Centre Antaviana farà 25 anys. Des dels seus inicis la seva tasca és facilitar la rehabilitació comunitària integral de les persones que pateixen trastorns mentals amb repercussió funcional.

Als professionals, usuaris i voluntaris del Centre Antaviana els farà molta il·lusió que us porteu aquest llibre a casa per Sant Jordi!

Us hi esperem!