El Parc Taulí s'adhereix a la celebració del Dia Mundial del Voluntariat. 5 de desembre

El Programa de Voluntariat Parc Taulí se suma a aquesta celebració, en reconeixement a la tasca del seu equip de voluntaris.

La nostra institució vol agrair la tasca desinteressada dels 135 voluntaris que col·laboren amb nosaltres. Ha estat una tardor intensa de reunions amb els equips de voluntariat dels diferents centres, sessions de formació i participació en diferents actes ciutadans, tots adreçats al reconeixement i la visibilitat del voluntariat local, i on el Programa de Voluntariat del Parc Taulí ha tingut una presència destacada.

En concret, hem participat activament en l'organització de la 1a Setmana del Voluntariat celebrada del 18 al 27 d'octubre a Sabadell. Durant aquella setmana es va presentar un vídeo promocional del voluntariat de Sabadell on surten voluntaris de diferents entitats, entre el quals estan, la Marta Lupiáñez i el Rubén Sanz, dos voluntaris del Parc Taulí que van aportar el seu testimoni (minut 12'35 del vídeo):

El vídeo també el podeu visualitzar i compartir a Twitter amb el hastag #ElVoluntariatMouSBD.
Com veieu, el voluntariat és un treball d'equip i tot suma per anar transformant i millorant la realitat que ens envolta

Moltes gràcies a tots el voluntaris!