La Dra. Montserrat Bosque rep el reconeixement a la seva trajectòria professional en la difusió de les malalties minoritàries

La doctora Bosque recull el reconeixement

En l’acte de celebració del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, celebrat ahir, la Comissió Gestora de la Jornada, integrada per associacions de pacients, la Federació Catalana de Malalties Minoritàries, FEDER delegació Catalunya i la Plataforma de Malalties Minoritàries, va atorgar el reconeixement a la Dra. Bosque per la divulgació de les malalties minoritàries i per l’aportació professional als afectats.

La Jornada es va celebrar a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i va comptar amb la participació de la directora del Centre d’Atenció a la Dona i a l’Infant, Pepi Rivera, en la taula debat sobre el desplegament del model d’atenció a les malalties minoritàries. El Parc Taulí formar part de la primera xarxa d’unitats d’expertesa clínica (XUEC) en malalties minoritàries a Catalunya, juntament amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

En el decurs de l'acte també van rebre el reconeixement el catedràtic de la UAB i assessor de la Generalitat en matèria de Salut, Miquel Vilardell i el cap de Pediatria de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, Guillem Pintos.

Felicitats a la Dra. Bosque per aquest merescut reconeixement!