A la venda les entrades per a La Nit de la Ciència de Sabadell 2017

Les entrades per a l’espectacle del 18 de maig i els tiquets fila 0 es poden adquirir al vestíbul del Parc Taulí, cada dia laborable de 10 a 12 h, o a la Fundació Bosch i Cardellach. També es poden adquirir tiquets fila 0, per 5 euros, per col·laborar amb el projecte d’investigació per millorar el diagnòstic precoç del càncer colorectal, liderat des del Parc Taulí.

El regidor de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l’Ajuntament de Sabadell, Miquel Soler, el director de Recerca i Innovació del Parc Taulí, Lluís Blanch, el representant de la Fundació Bosch i Cardellach, Manel Sabés, el secretari del Patronat de la Fundació Olga Torres (FOT), Jordi Carbonell, el representant de l’ESDI, Eduardo Huerta, i el director del Servei d’Oncologia Mèdica del Parc Taulí, Eugeni Saigí, han presidit avui la roda de premsa en què s’ha donat el tret de sortida a les activitats que acompanyaran la Nit de la Ciència de Sabadell durant tot el mes de maig, de la mà de les diferents entitats de la ciutat que hi col·laboren.

La Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell té, com a finalitat principal, posar en valor la rellevància de la ciència en la vida de les persones i fomentar l’interès dels joves per la carrera científica.

La primera de les activitats d’aquest maig dedicat a la ciència tindrà lloc demà a l’Auditori del Parc Taulí, de la mà de la Fundació Olga Torres, en l’acte anual de lliurament de beques en què aquesta entitat destina 120.000 euros a finançar projectes de recerca de càncer de colon. Al blog de La Nit de la Ciència es pot consultar el calendari actualitzat de totes les activitats programades al llarg de tot el mes (xerrades, conferències, caminades familiars, descomptes en establiments…).

L’acte central de La Nit de la Ciència

L’acte central de La Nit de la Ciència de Sabadell tindrà lloc el dijous 18 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, a l’Auditori de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. L’acte serà presentat pel periodista Xavier Andreu, i comptarà amb les actuacions del Cor Vèrtex. Cor Jove de l’Escola Pia de Sabadell i del showman màgic Carles Reiet.

Punts de venda d’entrades i tiquets fila 0

Les entrades per a l’acte del 18 de maig estan a la venda, a un preu de 15 euros, a la Fundació Bosch i Cardellach, en el seu horari habitual d’atenció al públic, i al vestíbul del Parc Taulí, tots els dies laborables de 10 h a 12 h. També hi ha, a disposició de tothom, tiquets de fila 0, a un preu de 5 euros, per col·laborar directament amb el projecte d’investigació per millorar el diagnòstic precoç del càncer colorectal, liderat des del Parc Taulí.
 

En benefici de la recerca del càncer colorectal

Recordem que, enguany, els beneficis de La Nit de la Ciència i el Coneixement a Sabadell es destinaran a un projecte d’investigació en noves eines per millorar el diagnòstic del càncer colorectal, liderat des del Parc Taulí.