Ja teniu les vostres entrades per a la Nit de la Ciència de Sabadell 2017?

Recordem que, enguany, els beneficis de La Nit de la Ciència i el Coneixement a Sabadell es destinaran a un projecte d’investigació en noves eines per millorar el diagnòstic del càncer colorectal liderat des del Parc Taulí. Les entrades per a l’espectacle del 18 de maig i els tiquets fila 0 es poden adquirir al vestíbul del Parc Taulí, cada dia laborable de 10 a 12 h, o a la Fundació Bosch i Cardellach.

També es poden adquirir tiquets fila 0, per 5 euros, per col·laborar amb el projecte d’investigació per millorar el diagnòstic precoç del càncer colorectal, liderat des del Parc Taulí.

L’acte central de La Nit de la Ciència de Sabadell tindrà lloc el dijous 18 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, a l’Auditori de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. L’acte serà presentat pel periodista Xavier Andreu, i comptarà amb les actuacions del Cor Vèrtex. Cor Jove de l’Escola Pia de Sabadell i del showman màgic Carles Reiet.

La Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell té, com a finalitat principal, posar en valor la rellevància de la ciència en la vida de les persones i fomentar l’interès dels joves per la carrera científica.

Al blog de La Nit de la Ciència podeu consultar el calendari actualitzat de totes les activitats programades al llarg de tot el mes (xerrades, conferències, caminades familiars, descomptes en establiments…).

Tota la informació al Blog de la Nit de la Ciència de Sabadell

Esperem poder comptar amb la vostra col·laboració!!