Taxistes voluntaris de Sabadell se sumen al projecte solidari ‘Una Onada de Petits Somriures” a benefici de Pediatria del Parc Taulí

Una vintena de taxistes van realitzar serveis socials gratuïts amb motiu de la vaga del passat 27 de juliol. La recaptació voluntària obtinguda per aquests serveis ha estat donada al projecte solidari de millora de la planta d’hospitalització pediàtrica.

Un grup de taxistes de Sabadell van lliurar el passat divendres, 15 de setembre, la recaptació obtinguda per l’acció solidària realitzada el passat 27 de juliol, dia de vaga general del sector del taxi. Els taxistes de la nostra ciutat van oferir el dia de la vaga serveis socials gratuïts a les persones amb mobilitat reduïda que s’havien de desplaçar a centres sanitaris.

Nombrosos usuaris que es van beneficiar d’aquests serveis socials, oferts per una vintena de taxis, van fer aportacions voluntàries en agraïment a aquest gest solidari. A proposta del grup ‘Elite Taxi Sabadell’, i amb la unanimitat de tots els companys del taxi, es va decidir que la recaptació obtinguda es lliuraria al projecte ‘Una Onada de Petits Somriures’ de Pediatria del Parc Taulí, i així ho informaven als seus clients.

El passat divendres 15 de setembre, una representació de taxistes van fer lliurament al Parc Taulí dels 500€ obtinguts de la recaptació d’aquesta iniciativa. Magno Castillo, en nom de tot el col·lectiu ‘Élite Taxi Sabadell’ i de la resta de taxistes voluntaris, va manifestar en la trobada amb els representats del Parc Taulí, que la idea de fer la donació a l’àmbit pediàtric va comptar amb l’aprovació de tots els companys de la ciutat i que “els clients van mostrar el seu suport a aquesta acció per a la millora de les instal·lacions de la planta d’hospitalització pediàtrica”.

El projecte ‘Una Onada de Petits Somriures’, té com a finalitat la transformació de la planta de Pediatria en un fons marí de fantasia i joc, amb l’objectiu de millorar notablement el confort dels més petits en els seus ingressos hospitalaris i, també, dels seus familiars o acompanyants. El projecte pot beneficiar uns 100.000 infants que el Parc Taulí té com a pacients de la seva àrea de referència, dels quals uns 75.000 són dels municipis de l’àrea pròpia i els altres 25.000 de la resta de Catalunya i d’Espanya, però que també són atesos a les diferents unitats de referència i d’expertesa del Parc Taulí.

Des del Parc Taulí volem manifestar el nostre més sincer agraïment als professionals del taxi de Sabadell per aquesta acció solidària en benefici dels nostres infants.