La Fundació Olga Torres destina 120.000 euros anuals a finançar projectes de recerca sobre càncer de còlon

L’Auditori Taulí acollirà el dijous, 19 d’abril, l'acte de lliurament de les beques FOT de la convocatòria 2017/2018. El conferenciant d'aquesta edició és el cap del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), Manel Esteller.

L’acte té caràcter públic i compta amb la col·laboració de la Corporació Sanitària Parc Taulí i de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

La Fundació Olga Torres (FOT) és una fundació privada sabadellenca sense ànim de lucre que ha centrat el seu camp d’actuació en la recerca sobre el càncer de còlon a través de la concessió de beques per a finançar els projectes que selecciona en la seva convocatòria anual, els qual es desenvolupen en centres d’investigació o instituts especialitzats.

Els recursos de la fundació provenen de la gestió del seu patrimoni i les donacions dels ciutadans. Des de 2005, quan es va iniciar la convocatòria de beques, el volum d’ajuts concedits supera el milió d’euros. L’any 2017, la FOT va ser guardonada pel Govern de la Generalitat amb la Creu de Sant Jordi 2017.