Celebració del Dia Mundial de la Higiene de Mans al Parc Taulí

Com cada 5 de maig, el Parc Taulí s’adhereix a la celebració del Dia Mundial de la Higiene de Mans establert l’any 2009 per la OMS, amb l’objectiu de conscienciar als professionals sanitaris i a la població en la prevenció de les infecciones relacionades amb l’assistència sanitària, amb una mesura tan senzilla i eficaç com la higiene de mans.

Aquest any l’objectiu la campanya té com eslògan «És a les vostres mans prevenir la septicèmia en l’atenció sanitària»” i fa una crida a tot l’entorn sanitari proposant que els professionals sanitaris es prenguin 5 moments per rentar-se les mans i així prevenir la septicèmia en l’atenció sanitària.

Us proposem que mostreu el vostre suport a la campanya en els mitjans socials amb l’etiqueta #handhygiene #sepsis i a més podeu esmentar @parctauli.

Us convidem a tots, professionals, pacients i cuidadors, a sumar-vos al compromís mundial amb la prevenció de les infeccions.

Recordeu que un gest tan simple com la higiene de mans, salva vides!

Més informació:


Informació OMS:

http://www.who.int/gpsc/5may/2018/es/

Informació Seguretat dels Pacients (Generalitat de Catalunya):

http://seguretatdelspacients.gencat.cat/ca/detalls/article/higiene_de_mans#bloc1

Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad: https://www.seguridaddelpaciente.es/es/proyectos/financiacion-estudios/programa-higiene-manos/

Video Miguel Angel López (Gerente de seguridad alimentaria Basque Culinary Center):
https://www.youtube.com/watch?v=wv22_H81T2o