Ja som més de 2.500 inscrits a la III Cursa solidària ‘Sabadell Corre pels Nens”!

Els promotors de la III edició de ‘Sabadell Corre pels Nens’, Maite Fruitós i Toni Valverde, han presentat en roda de premsa, al Parc Taulí, totes les novetats de la cursa i la gran festa infantil del diumenge 27 de maig, així com les samarretes que es lluiran en aquesta edició.

Ja estem en la recta final de la III edició de ‘Sabadell Corre pels Nens’, i ja hi ha més de 2.500 inscrits a la cursa que, aquest any, vol batre un nou rècord de participació i superar els més de 4.212 inscrits de la darrera edició. Recordem que, aquest any, Sabadell Corre pels Nens destinarà tots els seus beneficis al projecte Una Onada de Petits Somriures del Parc Taulí, tot convertint els carrers de la ciutat i els jardins del Parc Taulí ‘en un gran mar de somriures’.

La jornada consistirà, com l’any passat, en una cursa festiva de 4,2 quilòmetres, oberta a tothom sigui quina sigui l’edat i la condició física, i que es poden fer corrents, a peu, en cadira de rodes, en patinet o en cadireta.

La cursa, que tindrà l’inici i la meta als jardins del Parc Taulí, transcorrerà per carrers del centre de la ciutat, en un recorregut que estarà amenitzat per diferents actuacions musicals – com la del grup Llista d’Espera, del Parc Taulí – i de batucada. Un cop arribats a meta, els participants es trobaran amb una gran festa solidària plena d’activitats, organitzada per Báilale a la Vida, especialment adreçada als infants.

En la roda de premsa de presentació de les darreres novetats, el Toni Valverde i la Maite Fruitós van destacar, entre d'altres, les següents novetats:

 • La sortida de la cursa serà a càrrec dels bombers de Sabadell, que també oferiran una gran festa de l’escuma cap a les 11 del matí.
   
 • La cursa serà seguida per un dron, que gravarà des de l’aire la gran onada de solidaritat que recorrerà els carrers de la ciutat.
   
 • Hi haurà un escenari on, des de les 9.15 h, aniran passant moltes coses! La primera activitat serà a càrrec dels monitors del Club Natació Sabadell, que dirigiran l’escalfament de tots aquells corredors que ho desitgin. Des de l’escenari es podrà gaudir de música en directe, de masterclass de zumba i d’altres dances, entre moltes altres sorpreses.
   
 • Un cop acabada la cursa, s’oferirà servei de bar amb barbacoa i entrepans calents i fres a preus populars. Tots els beneficis de la barra també seran destinats a l’Onada de Petits Somriures del Parc Taulí.
   
 • Els jardins del Parc Taulí es convertiran en un mar d’àrees temàtiques, on es podrà gaudir i participar en diferents tallers i activitats de manualitats, globofèxia, màgia, trenes pels cabells, maquillatge infantil, bitlles catalanes, mini-tennis, pallassos…
   
 • Els jocs solidaris es concentraran al ‘Racó dels desitjos’ i les activitats destinades a la cura del cos i l’ànima, com el pilates o el reiki, entre d’altres, es concentraran al ‘Racó tranquil’.
   
 • La TUSS també instal·larà un autobús en el què s’hi instal·laran dues conta-contes, i des des qual també s’oferiran tallers de mobilització.
   
 • Des de ‘El Parc Taulí Saludable’ també s’oferirà un taller d’alimentació saludable, adreçat als infants, a càrrec de dues talleristes de l’equip de l’Ada Parellada.
   
 • Els infants que ho destitgin també es podran fer fotos amb diferents personatges de còmic i dibuixos, com els Power Rangers, que es passejaran per tot el recinte.
   
 • La cursa i la festa comptaran amb més de 250 voluntaris! D’aquests, 84 seran alumnes de l’IES Arraona!
   
 • Hi haurà una guardiola on tothom que ho desitgi podrà fer la seva donació en benefici de l’Onada de Petits Somriures.
   
 • Hi haurà, també, una gran xarxa perquè els nens puguin deixar escrits i penjats, sobre uns peixos, els seus desitjos adreçats als infants del Parc Taulí.
   

A destacar també que tots els participants que hagin fet la inscripció abans del 15 de maig, ja podran recollir el dorsal i la samarreta el dissabte 19 de maig. La resta de participants, ho podran fer a partir del 25 de maig. Els horaris per al lliurament de dorsals i samarretes, que es farà al voltant de la glorieta del Parc Taulí, seran els següents:

 • Dissabte, 19 de maig: De 16 a 20 h (per als inscrits abans del 15 de març)
 • Divendres, 25 de maig: De 12 h a 20 h
 • Dissabte, 26 de maig: De 10 h a 20 h
 • Diumenge, 27 de maig: De 8 h a 9.30 h
   

La jornada solidària compta amb el patrocini del Centre Comercial Baricentro i de l’establiment Gálvez, amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” i la col·laboració de nombrosos veïns, empreses, comerços i escoles i AFA’s de la ciutat.

Si encara no ho heu fet, podeu fer les vostres inscripcions a la cursa:

En línia:

De manera presencial en altres establiments de la ciutat:

Club Natació Sabadell, Club Malibú Esportiu, Joventut Atlètica de Sabadell, Intersport Molins, Unió Excursionista de Sabadell, Llobateras, Sushiroll, Rundi, Cal Fruiter (Sant Quirze del Vallès)...

El dissabte, 12 de maig, també podreu fer les vostres inscripcions presencials al Bon Preu i Esclat de Sabadell, tant al matí com a la tarda.


Per a més informació, podeu seguir:
 

El 27 de maig, us hi esperem a tots i a totes!!!!