La III Cursa ‘Sabadell Corre pels Nens’ recapta prop de 50.000 € en benefici d’Una Onada de Petits Somriures’

La cursa solidària i la gran festa infantil, celebrades el passat 27 de maig, han batut records històrics de participació, amb més de 6.200 inscrits, i de recaptació solidària per als infants del Parc Taulí. Els organitzadors han lliurat avui al Parc Taulí el xec amb els beneficis de la cursa, que es destinaran al projecte ‘Una Onada de Petits Somriures’.

La III Cursa Solidària ‘Sabadell Corre pels Nens’, i la gran festa infantil que es van celebrar el passat 27 de maig al Parc Taulí, han aconseguit batre un rècord de participació, amb 6.229 inscrits, i també de recaptació, amb 48.643,94 euros. En el decurs de la roda de premsa que ha tingut lloc avui, per donar comptes dels resultats de la cursa, els organitzadors han lliurat el xec a la institució per fer realitat el projecte ‘Una Onada de Petit Somriures’.

La III edició de ‘Sabadell Corre pels Nens’ ha estat, de nou, tot un èxit. Als inscrits a la cursa cal sumar tots aquells participants que no van córrer i que van elevar, a més de 7.000, les persones que van participar als més de 40 tallers i activitats que es van celebrar al llarg de tot el matí als jardins del Parc Taulí. Tot plegat, amb el suport de més de 250 voluntaris, provinents de diferents entitats de la ciutat, que van ajudar a fer possible un matí màgic per als infants del Parc Taulí.

A la roda de premsa de balanç han participat avui el president del Parc Taulí, Modesto Custodio, el promotor de la cursa, Toni Valverde, la presidenta de l’Associació ‘Báilale a la Vida’, Maite Fruitós, el representant de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Sabadell, Pep Molins, la representant del Servei de Pediatria del Parc Taulí, Montserrat Bosque, i el director d’àrea de negoci del Vallès Occidental-Sabadell de CaixaBank, Iván Quesada. La cursa també ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i amb el patrocini de Baricentro i sanejaments Galvez.

Tots els implicats, han coincidit en agrair a organitzadors, participants, voluntaris, escoles, empreses, entitats i professionals del Parc Taulí, la seva participació i/o implicació en aquesta gran acció solidària en benefici dels infants del Parc Taulí i que, com ha assenyalat la Dra. Bosque, “poden ser infants de tota Catalunya, ja que som hospital de referència per a moltes patologies pediàtriques”. La Dra. Bosque ha agraït també la implicació, especialment, “de les famílies de molts dels nostres pacients, que han participat amb molta il•lusió d’aquesta iniciativa”.

El promotor de la cursa, Toni Valverde, i la presidenta de ‘Báilale a la Vida’ no han amagat la seva gran satisfacció i emoció pels resultats aconseguits per la cursa i per la gran festa, darrere de les quals “hi ha una gran feina de mesos de dedicació de moltes persones”.

Tant el Pep Molins, en nom de l’Associació Mitja Marató, com l’Iván Quesada, en representació de CaixaBank, han reiterat el seu compromís per continuar col•laborant en les futures edicions d’aquesta iniciativa solidària.

El president del Parc Taulí, Modesto Custodio, també ha fet la presentació del vídeo de resum de la cursa, que us convidem a visualitzar:
 

 

Deixa els teus comentaris

Publicar comentari com convidat

0 / 500 Restricció de caracters
El teu text ha de tenir entre 1-500 caracters