El Servei de Farmàcia presenta el Best Practice: 'Trazabilidad en la preparación y administración de medicamentos citostáticos'

El passat més de març el Servei de Farmàcia Hospitalària del Parc Taulí va rebre un dels cinc premis ‘Ruta de la excelencia‘ atorgats per la Societat Catalana de Farmàcia Clínica (SCFC). Aquests premis, tots del mateix rang, queden emmarcats en una de les línies prioritàries d’actuació de l’àrea formativa de la SCFC: el desenvolupament d’un pla formatiu continu per a farmacèutics especialistes en farmàcia hospitalària.

Rebre un d’aquests premis a l’excel·lència professional permet donar a conèixer una àrea important del servei premiat. En aquest cas, el Servei de Farmàcia Hospitalària del Parc Taulí presentarà el Best Practice: 'Trazabilidad en la preparación y administración de medicamentos citostáticos'.

L’acte de presentació tindrà lloc demà, dimarts 26 de juny de 2018 a les 16 h a l’Auditori Taulí. A l’acte assistiran professionals d’hospitals de Catalunya i l’Aragó interessats en la nostra experiència.