Demà 7 de juliol al matí, es produiran quatre breus talls controlats de subministrament elèctric al Parc Taulí per millorar la qualitat del servei

Demà, dissabte 7 de juliol, es duran a terme quatre breus talls controlats de subministrament elèctric al Parc Taulí, un a les 8 h, i els altres tres entre les 13.30 i les 13.40 h, i d’aproximadament un minut de durada cadascun. Durant els talls estaran garantits tots els serveis d’àmbit crític així com el quiròfan d’urgències.

L’acció es fa per instal·lar l’automatització entre subministrament de companyia i dels generadors propis, fet que implicarà una millora en el servei. 

Recordem que el passat 17 de juny al Parc Taulí es va produir un incendi que va cremar el quadre elèctric annex a l’estació transformadora, que va afectar el subministrament elèctric, d’aigua i els sistemes d’informació de l’edifici Taulí. A les poques hores, i després de les efectives i intenses actuacions i mesures que es van realitzar, es va restablir la normalitat en el funcionament de tots els serveis.

Situació actual

  • Es treballa amb normalitat amb subministrament directe de la companyia.
  • No s’han retirat els generadors externs que garanteixen un subministrament alternatiu en cas de fallida, mentre s’acaben de verificar els generadors propis.
  • Hi ha mesures de vigilància contínua a la zona afectada.

 

Donem les gràcies als nostres usuaris de manera anticipada per la seva comprensió.