Avís per les obres del projecte Frontal Gran Via: Es reubiquen els consultoris de Medicina i Salut Mental del Servei d’Urgències

En el marc de les obres d’execució del projecte Frontal Gran Via, a partir d’avui canvien provisionalment d’ubicació els sis consultoris de les àrees de Medicina i Salut Mental del Servei d’Urgències del Parc Taulí, la sala d’espera de Salut Mental i l’àrea de butaques del Nivell 1 (atenció a pacients menys greus).

Com a consultoris temporals s’han habilitat altres espais ubicats a pocs metres dels anteriors, amb accés des del mateix passadís central i des d’una de les sales d’espera. Els 11 llits dels boxs del Nivell 1, però, mantenen la seva ubicació ja que estan ubicats fora de l’àrea d’actuació prevista per a les properes setmanes.

Malgrat totes les mesures que s’estan activant per minimitzar l’impacte de les obres en el Servei d’Urgències, és previsible que aquests canvis puguin afectar els temps d’espera dels pacients del Nivell 1, així com el grau de confort de pacients i professionals.

CUAP d'Atenció Primària

Per això, es recorda als usuaris que també tenen a la seva disposició, per a les urgències menys greus, els Centres d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Sant Fèlix – Sabadell i Cerdanyola – Ripollet, oberts les 24 h, així com els punts d’Atenció Continuada de Badia, Ca n’Oriac i Castellar (vegeu horaris dels Dispositius d'atenció primària alternatius per a les urgències menys greus).

Dues noves plantes d'hospitalització

Recordem que el Parc Taulí està construint dues noves plantes d’hospitalització sobre l’actual bloc del Servei d’Urgències, que sumaran una nova superfície construïda de 2.114 metres quadrats, amb espai per 18 habitacions per planta - 72 llits - i les seves respectives àrees de suport.

Gràcies a aquests nous espais, els pacients que passen més hores a l’espera de ser ingressats a planta, especialment a les èpoques de més pressió assistencial, podran disposar molt abans d’un llit en un espai propi d’hospitalització. El Servei d’Urgències del Parc Taulí atén una mitjana diària de 398 pacients, que a les èpoques de més demanda pot arribar a les 500 assistències diàries.

 

Deixa els teus comentaris

Publicar comentari com convidat

0 / 500 Restricció de caracters
El teu text ha de tenir entre 1-500 caracters
Els teus comentaris han de ser moderats per l'administració