La Dra. Anna Veiga impartirà al Parc Taulí la conferència “Cèl·lules mare pluripotents: recerca i aplicació clínica”

La Dra. Anna Veiga oferirà, el proper 20 de desembre al Parc Taulí, la conferència magistral “Cèl·lules mare pluripotents: recerca i aplicació clínica”, en el marc de l’acte de lliurament de les Beques Taulí 2018, que tindrà lloc a l’Auditori Taulí a les 13 h.

La Dra. Veiga és, des de 2005, la directora del Banc de Línies Cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMR[B]). Doctora en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat directora del Laboratori de Fecundació In Vitro del Departament de Medicina de la Reproducció de l'Institut Universitari Dexeus (1982-2004) i és professora associada de la Universitat Pompeu Fabra.

Ha investigat sobre la reproducció i la genètica, el desenvolupament de l'embrió i l'estudi de la seva qualitat a través del diagnòstic preimplantacional. Ha desenvolupat una experiència àmplia en el cultiu prolongat d'embrions humans fins a l'etapa del blastocist i en la biòpsia làser de l'embrió i el cultiu i la transferència d'embrions biopsiats. Actualment es dedica a activitats innovadores en la investigació, en l'àmbit de la derivació de línies cel·lulars de cèl·lules mare embrionàries, d'embrions congelats, que sobren dels programes de fecundació in vitro.

L’acte és obert a tothom.

Esperem poder comptar amb la vostra presència!

Deixa els teus comentaris

Publicar comentari com convidat

0 / 500 Restricció de caracters
El teu text ha de tenir entre 1-500 caracters
Els teus comentaris han de ser moderats per l'administració
Desenvolupat per Komento