El Parc Taulí cerca 40 dones voluntàries per participar com a grup control en un estudi de gènere

Els investigadors del Parc Taulí guanyadors de la beca RecerCaixa 2017 fan una crida per demanar la col·laboració de 40 dones que, de manera voluntària, participin com a grup control per desenvolupar l’estudi “Construcció de resiliència entre dones”.

 

Els autors d’aquest estudi, Antonio Armario García, de la Universitat Autònoma de Barcelona i Ximena Goldberg Hermo, de la Fundació Parc Taulí, assenyalen que l’aportació principal del projecte és conduir a la creació d’estratègies de recuperació i apoderament entre les dones que han patit violència, generant impressions saludables duradores en la seva vida quotidiana.

Perfil de les dones participants:


Dones d’entre 25 i 45 anys, sense problemes de salut crònics, ni historial de violència domèstica.


En què consisteix la col·laboració?


Les dones participants en l’estudi seran citades dos dies al Parc Taulí. El primer dia faran una entrevista general sobre la seva salut i se’ls recollirà una mostra de sang. En la cita del segon realitzaran una entrevista sobre una situació simulada i una prova de saliva.

La durada de cada cita és de dues hores. En tots els casos es garanteix l’anonimat de les participants i dels resultats obtinguts. La data i horari es concertaran de manera individual.

El cost del transport públic de les participants anirà a càrrec del projecte.

Com contactar per participar-hi?


Les dones interessades en col·laborar poden contactar per correu electrònic a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant la referència ‘Projecte dones’.

La data límit per inscriure’s és el 31 d’octubre de 2018