El Parc Taulí reuneix els màxims experts en càncer de pròstata de Catalunya a la 1ª Jornada multidisciplinària on s’abordaran les controvèrsies en aquesta patologia

L’Auditori del Parc Taulí reunirà, els dies 8 i 9 de novembre, els màxims experts en càncer de pròstata de Catalunya en la que serà la primera jornada multidisciplinària acreditada per a l’abordatge de les controvèrsies d’aquesta patologia.

La trobada s'adreça a uròlegs, oncòlegs mèdics, radioterapeutes, farmacèutics hospitalaris i professionals de medicina nuclear, entre d’altres, i comptarà amb 31 ponents provinents dels diferents hospitals de Catalunya, que posaran sobre la taula les darreres novetats relacionades amb el diagnòstic i el tractament d’aquesta malaltia. La jornada està coordinada pel Dr. Enrique Gallardo i el Dr. Jesús Muñoz, professionals del Servei d'Oncologia Mèdica i del Servei d'Urologia del Parc Taulí, respectivament.

La inauguració, que tindrà lloc el dijous 8 de novembre a les 12 h, serà a càrrec de la directora executiva de l’Hospital de Sabadell i Albada, la Dra. Cristina Carod, i del cap de Servei de la Vall d’Hebron i catedràtic d’Urologia de la UAB, el Prof. Juan Morote.

El càncer de pròstata és el més freqüent en homes i és la tercera causa de mort, després del càncer de pulmó i còlon. L’edat mitjana del diagnòstic és de 67 anys. Al Parc Taulí, el 2017 es van diagnosticar 187 nous casos.

Deixa els teus comentaris

Publicar comentari com convidat

0 / 500 Restricció de caracters
El teu text ha de tenir entre 1-500 caracters
Els teus comentaris han de ser moderats per l'administració