Avís als usuaris amb motiu de la vaga de facultatius prevista entre els dies 26 i 30 de novembre

Els propers dies 26, 27, 28, 29 i 30 de novembre hi ha convocada una vaga de facultatius per part de Metges de Catalunya i que afecta, entre d’altres, als professionals dels centres concertats amb el Servei Català de la Salut.

Segons l’ordre publicada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, als centres sanitaris com el Parc Taulí la vaga està condicionada, entre d’altres, a l’establiment dels serveis mínims següents:

  • El normal funcionament dels serveis d’Urgències.
     
  • El normal funcionament de les unitats especials: unitats de curs intensives, unitats de vigilància intensiva, unitats coronàries, unitats d’hemodiàlisi, neonatologia, parts i tractaments de radioteràpia i quimioteràpia.
     
  • L’atenció de l’activitat quirúrgica inajornable derivada de l’atenció urgent i greu, així com les intervencions neoplàsiques programades.
     
  • La resta de serveis assistencials tenen cobertura de mínims d’un quart de la plantilla durant les dues primeres jornades de vaga i d'un terç de la plantilla a partir del tercer dia de vaga.


El Parc Taulí no desprogramarà cap de les activitats previstes, tot i que no podem garantir una situació de normalitat a tots els dispositius ja que poden haver-hi professionals adherits a la vaga.

Lamentem les molèsties que aquesta situació els hi pugui ocasionar.
 

Deixa els teus comentaris

Publicar comentari com convidat

0 / 500 Restricció de caracters
El teu text ha de tenir entre 1-500 caracters
Els teus comentaris han de ser moderats per l'administració