Es reinicien les obres del projecte Taulí Gran Via

Les obres de construcció de dues noves plantes d’hospitalització sobre l’actual bloc del Servei d’Urgències – l’anomenat projecte Taulí Gran Via – s’han reiniciat fa unes setmanes, després de l’ajornament que es va produir fa uns mesos, i amb la previsió de poder disposar de l’obra finalitzada a l’estiu de 2020.

Recordem que gràcies al projecte Taulí Gran Via es disposarà d’una nova superfície construïda de 2.114 metres quadrats, amb espai per 18 habitacions per planta – 72 llits – i les seves respectives àrees de suport.

Ja fa unes setmanes que es van iniciar les obres de reforç de l’estructura amb micropilotatges, i a principis del proper mes de juny s’iniciaran les obres de construcció de les dues noves plantes.

Les obres de reforç obligaran durant les properes setmanes a modificar l’accés de les ambulàncies, que de manera provisional ja accedeixen per l’entrada habilitada sota el porxo de l’edifici Taulí.

Des del Parc Taulí s’agraeix la comprensió d’usuaris i professionals per les inevitables molèsties que es poden ocasionar en el decurs de les obres.

Deixa els teus comentaris

Publicar comentari com convidat

0 / 500 Restricció de caracters
El teu text ha de tenir entre 1-500 caracters
Els teus comentaris han de ser moderats per l'administració