'JO i ell@ o ell@s. Vincles del Viure III', la nova exposició de l'Escola Illa al Parc Taulí

Podueu visitar aquesta exposició fotogràfica al vestíbul de l'edifici Taulí del 3 al 24 de juny. Aquesta exposició és la tercera edició dels Vincles del Viure, un projecte del mòdul de Fotografia amb l’alumnat de primer curs dels Cicles Formatius de Grau Superior de Gràfica Publicitària i Il·lustració de l’Escola d’Art i Disseny Illa de Sabadell.

 Aquesta sèrie de projectes de direcció d'art i família es va iniciar fa deu anys a l'escola i enguany es culmina amb la trilogia d'aquests darrers tres anys, en que s'han realitzat les exposicions de Qui em cuida. Vincles del viure I, al curs 2016-17; La meva tribu. Vincles del viure II, al curs 2017-18; i JO i ell@ o ell@s. Vincles del Viure III, d'enguany.

L'encàrrec que s'ha fet a l'alumnat, en aquest projecte, és que cada alumne/a faci una imatge fotogràfica en la qual aparegui amb aquella persona/es amb qui considera que té un "vincle especial" i que aquest s'expliqui amb la foto. El repte és que amb la imatge s'expliqui el caire de la relació i que es mostri que passa entre ell@s.

Desitgem que us agradi!

 

Professors i alumna de l'Escola Illa