Hospital de Sabadell

'Som Comerç, som Barberà' fa una donació de 6.000 euros al Parc Taulí destinats a les pacients ateses per càncer de mama

Una comitiva representant de l'Associació 'Som Comerç, som Barberà' ha estat rebuda avui al Parc Taulí, en la visita que han fet per fer donació dels 6.000 euros recollits la passada tardor en la campanya solidària 'Jo puc Ajudar', i que va comptar amb la col·laboració de més de 30 comerços de Barberà del Vallès. 

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 1082

Ja tens la teva entrada per a La Nit de la Ciència de Sabadell 2018, dedicada les malalties minoritàries?

Coincidint amb el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, us convidem a adquirir les vostres entrades per assistir, el proper 12 d’abril, a l’acte central de La Nit de la Ciència de Sabadell 2018, que destinarà els seus beneficis a un projecte de recerca de malalties minoritàries del Parc Taulí.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 1174

L’associació ‘El sueño de Aaron’ fa una donació de 15.000 € a Pediatria del Parc Taulí

Avui hem rebut la visita d’alguns membres d’aquesta associació que han donat 15.000€ a Pediatria, dels quals 10.000 €  seran destinats a Fisioteràpia respiratòria i 5.000 € per al projecte de remodelació de la planta pediàtrica ‘Una onada de petits somriures‘.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 1002

El model de cirurgia pediàtrica en xarxa del Parc Taulí, guardonat pels Premis La Unió a la Innovació en Gestió

Des de fa 10 anys els cirurgians pediàtrics del Parc Taulí realitzen visites i intervencions quirúrgiques en d’altres hospitals del territori, que no disposen d’aquesta especialitat, per evitar que els infants s’hagin de desplaçar.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 1670

El Parc Taulí reobre tota la 6a planta d’hospitalització després de la seva reforma integral al llarg dels darrers mesos

Els 26 llits de l’ala dreta de la 6a planta d’hospitalització de l’edifici Taulí quedaran oberts la tarda d'avui divendres, 10 de novembre, després de la reforma integral que s’ha portat a terme a tota la planta al llarg dels darrers mesos.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 2205