Hospital de Sabadell

Millorar l’atenció als nens que tenen malalties que limiten la vida: UN DEURE DE TOTS.

Coincidint amb el Dia Mundial de les Cures Pal·liatives, que aquest any es celebra el 12 d’octubre, compartim la nota de premsa emesa per la Fundació Enriqueta Villavecchia, elaborada conjuntament pels professionals de les unitats especialitzades dels cinc hospitals que des de fa quatre anys impulsem la Xarxa de cures pal·liatives pediàtriques a Catalunya. Cada any, més de 1.000 infants i les seves famílies necessiten aquest tipus d'atenció.

Llegeix més...

S'estrena la Unitat de Reanimació Postanestèsia després de la seva reforma integral

Aquesta setmana ha quedat oberta als pacients la Unitat de Reanimació Post Anestèsia (URPA), que s’ha reformat de manera integral al llarg d’aquest estiu. Aquest és el dispositiu on s’atenen els pacients intervinguts al Bloc Quirúrgic Central en el període postoperatori, fins que es recuperen de l’anestèsia.

Llegeix més...

Es reobren tots els llits de la 9a planta de l’edifici Taulí i de la 3a del VII Centenari després de la reforma parcial de les dues plantes

Els 25 llits de l’ala esquerra de la 9a planta de l’edifici Taulí, i els 20 llits també de l’ala esquerra de la 3a planta del VII Centenari, han tornat a quedar oberts avui després de les obres de reforma que s’han portat a terme als dos espais assistencials des de mitjans d’estiu.

Llegeix més...

El Servei de Cardiologia estrena nova sala d’Hemodinàmica amb equipament de darrera generació per abordar intervencions més complexes i fer més activitat

Tres experts en Hemodinàmica de reconegut prestigi internacional van visitar ahir les noves instal·lacions al Parc Taulí. El nou equipament de darrera generació del Servei de Cardiologia està valorat en 850.000 euros.

Llegeix més...