Hospital de Sabadell

Comentari (0) Visites: 333

CalaBoca de Sabadell i el Servei d’Oncologia del Parc Taulí col·laboren amb una tapa solidària per La Marató de TV3

El Parc Taulí i els restaurants del grup CalaBoca de Sabadell han fet equip per col·laborar junts amb la Marató de TV3 d’enguany. La col·laboració ha consistit en l’elaboració d’una tapa solidària, i saludable, que trobarem a partir d’aquesta setmana als seus locals de Sabadell (ubicats al carrer Advocat Cirera, 21 i Marià Fortuny, 10).

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 338

El Parc Taulí incorpora la teràpia amb gossos amb els infants amb trastorn d’espectre autista i pluridiscapacitats amb molt bona acceptació

El Parc Taulí ha iniciat, aquest darrer mes, una prova pilot per incorporar la teràpia amb gossos gràcies al conveni signat amb Dogking, una entitat que té experiència en intervencions assistides amb gossos i en el procés de rehabilitació físic i psicològic dels pacients mitjançant la interacció gos i pacient.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 2666

Un retrat de la Unitat Neonatal del Parc Taulí. Un preciós vídeo de l’experiència d’uns pares.

“El 31 de maig de 2018, la nostra filla Clara va néixer amb 25 setmanes de gestació i 740 grams de pes. Després de 3 llargs mesos a l’hospital… aquest és el retrat del que ens hi vam trobar”. Amb aquestes paraules, la Júlia Aragay i l’Stephan Vallott ens presenten el preciós vídeo que han realitzat de la seva experiència dels 3 mesos viscuts a la Unitat de Neonatologia del Parc Taulí amb la seva filla.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 403

'Som Comerç, som Barberà' fa una donació de 6.000 euros al Parc Taulí destinats a les pacients ateses per càncer de mama

Una comitiva representant de l'Associació 'Som Comerç, som Barberà' ha estat rebuda avui al Parc Taulí, en la visita que han fet per fer donació dels 6.000 euros recollits la passada tardor en la campanya solidària 'Jo puc Ajudar', i que va comptar amb la col·laboració de més de 30 comerços de Barberà del Vallès. 

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 1907