La gala solidària ‘Dóna’ls veu’ va omplir La Faràndula per ajudar els pacients pediàtrics del Parc Taulí

Imatge del cor Vakombà en un moment de la seva actuació al Teatre Municipal de La Faràndula

Prop de 800 persones es van donar cita el diumenge 15 de novembre en un emotiu concert solidari de suport als nens amb malalties greus i a les seves famílies.

Pacients, familiars, usuaris i ciutadans van assistir al concert solidari ‘Dóna’ls veu’ organitzat per Rotary Club Sabadell amb la col·laboració del Parc Taulí, l’Escola de Música Creu Alta i l’Ajuntament de Sabadell a benefici del Programa d’Acció Social de Pediatria, que té com a finalitat promoure millores assistencials, estructurals, educatives i socials per als nostres pacients pediàtrics, mitjançant diferents accions i projectes.

Els diners de la recaptació aniran destintats al projecte ‘Dónal’s veu’ adreçat a pacients en edat pediàtrica que pateixen malalties cròniques i/o complexes i que tenen afegides dificultats importants com una alteració dels mecanismes de deglució, o una alteració dels sistemes orgànics de producció de la veu, com la disfunció de cordes vocals.

Concert solidari

La gala, presentada per la periodista sabadellenca Elisabet Carnicé, va comptar amb les actuacions de les formacions de l’Escola de Música Creu Alta. A la primera part, els alumnes de grau mitjà de l’escola creualtenca, els membres del cor Vakombà, els integrants de la coral de pares Catasons i la banda Vent Sonats, van interpretar 100 Anys de Broadway, un recull dels grans temes del musical americà. La segona part va estar reservada per al cor Vakombà, molt popular arran de la seva participació al programa de TV3 Oh Happy Day! i per la seva actuació a la Festa Major de Sabadell.

A la presentació de l’acte la directora del Centre d’Atenció a la Dona i a l’Infant, Pepi Rivera, va explicar que “grans de sorra” com aquest ajuden a perfeccionar els tractaments dels pacients, però “sobretot, posen l’accent en que la societat vol una sanitat millor” i que, com és el cas del Parc Taulí, tingui present que cal una atenció integral, centrada tant en el malalt com en el seu entorn. Per la seva banda, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernández va demanar que cada cop siguin “menys necessaris” actes com aquest perquè “voldrà dir que el sistema sanitari té els recursos públics que necessita” i va donar les gràcies a l’Escola de Música Creu Alta per la seva labor.

Des del Parc Taulí agraïm la col·laboració i solidaritat de les entitats participants a la gala i del públic assistent