El Dr. Josep Visa, nou vicepresident de la Societat Catalana d’Oftalmologia

L’oftalmòleg de l’Hospital de Sabadell, Josep Visa, ha estat nomenat vicepresident per unanimitat de tots els socis de la Societat Catalana d’Oftalmologia (SCOFT), càrrec que exercirà durant quatre anys. El Dr. Visa és expert en el diagnòstic i tractament de les alteracions musculars oculars i especialista en cirurgia de l’estrabisme tant en nens com en adults.

El Dr. Visa també ha exercit durant quatre anys (2012-2016) la presidència de la Sociedad Española de Estrabología y Oftalmología Pediàtrica (SEEOP). És autor de dos llibres sobre estrabisme: ‘Manejo de la diplopia’ publicat el 2008 i ‘Tratamiento actual del estrabismo’ editat el 2014. Ha publicat diversos treballs sobre oftalmologia pediàtrica, estrabisme infantil, de l’adult i neuroftalmologia en publicacions nacionals i internacionals, és soci de les societats americana i europea d’aquesta especialitat, i membre d’honor de la SEEOP.

En l’àmbit de la recerca ha participat en diversos estudis multicèntrics sobre cirurgia de cataracta infantil. Ha presentat nombroses comunicacions en diferents congressos i ha impartit cursos de patologia oculomotora i de patologia oftalmològica infantil orientats a oftalmòlegs i a pediatres.

Els seus objectius com a vicepresident de la Societat Catalana d’Oftamologia són els de promoure l’especialitat i potenciar la implicació del Parc Taulí en aquesta entitat.

Felicitats pel nomenament!